Myyjä

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää myynnin edistäjää. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa. 

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta myynnin tehtävistä, mutkatonta otetta tarttua uusiin haasteisiin, intohimoa kiikaroida uusia asiakkuuksia ja olla aallonharjalla kertomassa heille uusimmista teknologioista ja osaamisestamme. Olet valmis olemaan uusasiakashankinnan kärkijoukoissa, tarttumaan puhelimeen ja tutustuttamaan heidät saaremme elämään.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä tarttua tuumasta toimeen. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä. Olet kiinnostunut pilvipohjaisista teknologioista ja haluat auttaa asiakkaitamme menestymään heidän liiketoiminnassaan sen avulla.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta alati kehittyvällä ja kasvavalla alalla. Myynnin edistäjänä pääset verkostoitumaan mahdollisten asiakkaiden kanssa, viemään läpi saaremme kampanjoita, kvalifioimaan prospekteja ja konvertoimaan liidejä myyntimahdollisuuksiksi. Olet tunnistamassa asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita ja valmis tarjoamaan näihin ratkaisuja yhdessä muiden Isletterien kanssa. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, kattavat luontaisedut, reilu palkitseminen ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Sales Specialist – oma nimi” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja saarestamme voi kysyä Eriikalta: 040 832 0828

 

 

#SAP #S4HANA #BusinessByDesign #SAPAriba #Microsoft #Data #Analytics #Azure #Cloud #CloudTechnologies #SAPOnAzure #Sales #B2B #Recruiting

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!