ISLET LOOKS GOOD ON YOU

Janina, ISLET:n arvostettu johtaja, on tehty luotettavuudesta, visiosta, vuorovaikutustaidoista, rautaisesta ammattitaidosta ja suuresta sydämestä.

Janinan kokemus on ainutlaatuinen ja vertaansa vailla. Kansainvälisten vesien sopimuskiemurat ja valtavat järjestelmähankkeet ovat hänelle arkipäivää. Kannuksensa hän on hankkinut eri puolilta maailmaa – Pohjois-Atlantin, Intian valtameren ja Persianlahden rannoilta. Tärkein voimavara hänelle ovat aina olleet ihmiset ja heidän hyvinvointinsa.

Urheilullisen ja päämäärätietoisen Janinan kaapissa on myös useita koripallomestaruuksia niin pelaajan kuin valmentajan roolissa. Janina pirskahtelee energiaa ja iloa, mikä tarttuu jokaiseen lähellä olevaan. Hän johtaa vahvasti omalla esimerkillään, mutta taitaa myös kysymisen, kuuntelemisen ja kannustamisen taidon.

 

OTA YHTEYTTÄ
Janina Luoto
+358 40 574 1266
janina.luoto@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!