MYYNTI, HANKINTA, TUOTANTO JA LOGISTIIKKA

Myynnin, hankinnan, tuotannon ja logistiikan prosessit kulkevat läpi organisaation – tilauksesta toimitukseen. Me tunnemme logistiikan perinpohjaisesti ja autamme sinua tehostamaan operaatioitasi helppokäyttöisellä SAP Logistiikka -ratkaisullamme.

Ratkaisumme perustuu suorituskykyiseen, myös robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntävään SAP S/4HANA -teknologiaan, joka pitää sisällään kattavat toiminnot logistiikan jokaiselta osa-alueelta. SAP Logistiikka -ratkaisulla hallinnoit varastoasi, teet osto- ja myyntitilauksia, ennakoit ja suunnittelet tuotantoa sekä hallitset toimituksia. SAP Logistiikka -ratkaisu integroituu automaattisesti SAP-järjestelmän taloushallintoon. Helppo ja johdonmukainen käyttöliittymä tekee työskentelystä tehokasta ja joustavaa.

Toteutamme myös erilaisia hankintaa ja logistiikkaa tehostavia mobiilisovelluksia, kuten varastojen mobilisointeja. Sovelluksia voidaan tarvittaessa rakentaa mihin tahansa liiketoimintaprosessin osa-alueeseen.

Laadukkaalla jatkuvalla kehityksellä ja ylläpitopalvelulla varmistamme häiriöttömät päivittäiset toimintosi. Meillä SAP Logistiikka palvelustasi vastaa aina henkilökohtaisesti yksi Isletter ja nimetyt osaavat asiantuntijat, jotka tuntevat sinun yrityksesi prosessit ja sen toimintaympäristön. Kattavat ylläpitopalvelumme pitävät sisällään muun muassa järjestelmän valvonnan ja käyttäjien tuen, virhetilanteiden selvityksen, pienkehityksen ja integraatiot.

SAP Logistiikka - Ota yhteyttä Piia Hoffsten Islet

OTA YHTEYTTÄ
Jukka Penttinen
CBO, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

LUE LISÄÄ
Islet Talk: SAP S/4HANA Logistiikka

Islet Talk: SAP S/4HANA Logistiikka

Visionäärinen Islet Talk- puhe: Robert Wölker, Solution Advisor for Digital Supply Chain Planning, SAP    #S4HANA #SAP #logistiikka #logistics #ThermoFisher

Servica tehosti varastokeräilyään 25 prosenttia

Servica tehosti varastokeräilyään 25 prosenttia

Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Servica ovat olleet aktiivisia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjiä jo pitkään. ISLET vastaa SAP-järjestelmän ylläpidosta ja pienkehityksestä. Kun Servican keskusvaraston toiminnalliset...