MYYNTI, HANKINTA, TUOTANTO JA LOGISTIIKKA

Myynnin, hankinnan, tuotannon ja logistiikan prosessit kulkevat läpi organisaation – tilauksesta toimitukseen. Me tunnemme logistiikan perinpohjaisesti ja autamme sinua tehostamaan operaatioitasi helppokäyttöisellä SAP Logistiikka -ratkaisullamme.

Ratkaisumme perustuu suorituskykyiseen, myös robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntävään SAP S/4HANA -teknologiaan, joka pitää sisällään kattavat toiminnot logistiikan jokaiselta osa-alueelta. SAP Logistiikka -ratkaisulla hallinnoit varastoasi, teet osto- ja myyntitilauksia, ennakoit ja suunnittelet tuotantoa sekä hallitset toimituksia. SAP Logistiikka -ratkaisu integroituu automaattisesti SAP-järjestelmän taloushallintoon. Helppo ja johdonmukainen käyttöliittymä tekee työskentelystä tehokasta ja joustavaa.

Toteutamme myös erilaisia hankintaa ja logistiikkaa tehostavia mobiilisovelluksia, kuten varastojen mobilisointeja. Sovelluksia voidaan tarvittaessa rakentaa mihin tahansa liiketoimintaprosessin osa-alueeseen.

Laadukkaalla jatkuvalla kehityksellä ja ylläpitopalvelulla varmistamme häiriöttömät päivittäiset toimintosi. Meillä SAP Logistiikka palvelustasi vastaa aina henkilökohtaisesti yksi Isletter ja nimetyt osaavat asiantuntijat, jotka tuntevat sinun yrityksesi prosessit ja sen toimintaympäristön. Kattavat ylläpitopalvelumme pitävät sisällään muun muassa järjestelmän valvonnan ja käyttäjien tuen, virhetilanteiden selvityksen, pienkehityksen ja integraatiot.

SAP Logistiikka - Ota yhteyttä Piia Hoffsten Islet

OTA YHTEYTTÄ
Jukka Penttinen
CBO, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

LUE LISÄÄ
SAP S/4HANA Logistiikan uudet tuulet

SAP S/4HANA Logistiikan uudet tuulet

Katsaus SAP S/4HANA Logistiikan viimeisimpiin merkittäviin innovaatioihin, sekä kokemuksia S/4HANA:n käyttöönotosta ja käytöstä logistisissa prosesseissa. Mukana keskustelussa asiakkaamme Thermo Fisherin operatiivinen johtaja Anne Ahola, sekä Isletin...