Islet Group on lanseerannut uuden Vastuullisuuspalveluiden tarjooman. Vastuullisuuspalvelut on suunniteltu auttamaan yrityksiä navigoimaan vastuullisuustavoitteiden ja -vaatimusten monimutkaisissa vesistöissä. Tiimimme tarjoaa laajan valikoiman konsultointipalveluita ja teknologiaratkaisuja, jotka tukevat vastuullisuustavoitteita ja integroituvat saumattomasti liiketoimintatavoitteisiin.

Isletin Vastuullisuuspalveluihin sisältyy:

  • Vastuullisuusstrategia ja ESG-tiekartta: Autamme luomaan tai päivittämään vastuullisuusstrategiasi ja ESG-tiekarttasi, varmistaen että ne ovat linjassa liiketoimintastrategiasi ja vastuullisuustavoitteidesi kanssa. Tämä sisältää nykyisten käytäntöjen arvioinnin, vahvuuksien ja parannuskohteiden tunnistamisen, muutosjohtamisen sekä selkeiden ja saavutettavien tavoitteiden asettamisen sekä seurannan.
  • Hiilijalanjälki ja -kädenjälki: Luomme ja suunnittelemme asiakkaidemme kanssa palveluita ja tuotteita, joiden hiilikädenjälki on mahdollisimman suuri. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita hiilijalanjäljen tiedon keräämiseen, laskemiseen, analysointiin, tavoitteiden asettamiseen ja raportointiin. Arktisen kirkkaat teknologiaratkaisumme ja konsultointipalvelumme mahdollistavat hiilijalanjälkesi tehokkaan seurannan, pienentämisen ja raportoinnin.
  • Vastuullisuusteknologiat ja -konsultointi: Autamme yritystäsi navigoimaan vastuullisuustyön haasteissa ja mahdollisuuksissa. Tarjoamme räätälöityjä konsultointikokonaisuuksia ja teknologiaratkaisuja, jotka tukevat dataan perustuvaa vastuullisuuden hallintaa ja integroivat tulosten seurannan liiketoiminnan taloudellisten tavoitteiden seurantaan.
  • Vastuullinen toimitusketjun hallinta: Autamme parantamaan toimitusketjusi vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä, sekä toteuttamaan hankintakäytännöt, jotka tukevat kestävää kehitystä. Tämä sisältää ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arvioinnin, riskien ja parannuskohteiden tunnistamisen sekä kattavan hankintastrategian kehittämisen.

Vastuullisuuden integrointi jokapäiväiseen liiketoimintaan on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Isletin vastuullisuuspalvelut on suunniteltu valaisemaan tietä kohti kestäviä käytäntöjä, ja ne auttavat asiakkaitamme ohjaamaan liiketoimintaansa kohti vastuullista tulevaisuutta.

Janina Luoto

CEO, Islet Group

Lisätietoja Vastuullisuuspalveluistamme ja siitä, miten voimme tukea yritystäsi vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa, löydät sivulta: Vastuullisuuspalvelut

 

 

Marika Topp
Sustainability Advisor
marika.topp@isletgroup.fi
+358 44 977 6313

 

#IsletGroup #Vastuullisuus #Vastuullisuuspalvelut #VastuullisuusStrategia #ESG #Kädenjälki #Hiilijalanjälki #VastuullinenToimitusketju

Like what you read? Share this!