Islet Group on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tunnetulla “Tivi 250” -listalla, joka listaa vuosittain Suomen 250 suurinta IT-alan yritystä.

Islet Group sijoittui listalla sijalle 238, vuoden 2023 liikevaihdollaan, joka oli 14,38 miljoonaa euroa. Listalle pääsy vaati vähintään 12,7 miljoonan euron liikevaihdon. Pääsy listalle on osoitus vahvasta kasvusta IT-sektorilla.

Islet sijoittuu myös Menestyjät-listalla sijalle 13. Menestyjät listaus on Alma Talent Tietopalveluiden kehittämä rahoituksellista riskiä ja liiketaloudellista menestystä mittaava, kuusi tunnuslukua yhdistävä luokitus, jota käytetään muun muassa Kauppalehden Menestyjät-listauksissa. Pistemäärä (Islet 81) osoittaa kuinka monta prosenttia suomalaisista yrityksistä kyseinen yritys päihittää menestyksellään.

Olemme erittäin iloisia ja otettuja pääsystämme Tivi 250 -listalle. Tämä on suuri saavutus koko Isletter-tiimillemme ja osoitus siitä, että kova työmme ja pitkäaikainen sitoutumisemme asiakkaidemme menestykseen tuottaa tulosta. Kiitos kaikille matkassa mukana oleville: Islettereille, asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Jatkamme työtämme toimittaaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut myös tulevaisuudessa.

Janina Luoto

CEO, Islet Group

Sijoitus Tivi 250 -listalla on merkittävä virstanpylväs. Tunnustus vahvistaa ISLET:n asemaa teknologia-alan johtavana toimijana Suomessa.

Lue myös Tivi Magazinen juttu kasvutarinastamme (tilaajille)!

 

#IsletGroup #Tivi250 #KauppalehtiMenestyjät #tivi #Kauppalehti #Menestyjät

Like what you read? Share this!