ISLET Group, yksi Suomen johtavista teknologia-alan yrityksistä, on saanut tunnustusta Microsoftilta. ISLET on ansainnut “Microsoft Fabric Featured Partner” -statuksen, joka on merkittävä saavutus.

“Microsoft Fabric Featured Partner” -tunnustus on todiste siitä, että ISLET:n Isletter-tiimi koostuu huippu Fabric-asiantuntijoista, jotka ovat omistautuneet asiakkaidensa menestykselle. ISLET on osoittanut vahvan osaamisen ja kokemuksen asiakasratkaisujen käyttöönotossa Microsoft Fabric -alustalla.

“Microsoft Fabric Featured Partner” -status vaatii yritykseltä useita edellytyksiä. Yrityksen on osoitettava, että sillä on sertifioituja Fabric-asiantuntijoita, todistettu kyky toimittaa Microsoft Fabric -ratkaisuja ja se on analytiikkaan erikoistunut kumppani.

Olemme erittäin ylpeitä tästä tunnustuksesta. Se on todiste tiimimme kovasta työstä ja asiantuntemuksesta. Jatkamme työtämme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut.

Janne Anttila

CBO, Data & analytics, Islet Group

Tunnustus vahvistaa ISLET:n asemaa teknologia-alan johtavana toimijana Suomessa ja jatkamme työtämme luoden asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja Microsoft Fabric -alustalla.

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

 

 

#Microsoft #MicrosoftFabric #Microsoftpartner #MicrosoftFabricFeaturedPartner

Like what you read? Share this!