Microsoft on myöntänyt Isletin data- ja analytiikkatiimille lisää hopeatason kompetensseja kolmella uudella osaamisalueella: sovelluskehitys (Application Development), sovellusten integrointi (Application Integration) sekä projektien ja portfolion hallinta (Project and portfolio management). Nämä kompetenssit täydentävät olemassaolevia kultatason osaamisalueitamme: Data Analytics, Data Platform ja Cloud Platform.

Isletin korkeasti sertifioitu data- ja analytiikkatiimi tarjoaa laajan valikoiman sovelluskehityspalveluita sekä eri ratkaisujen integraatioita. Isletin data- ja analytiikkaliiketoiminta keskittyy alueen johtaviin teknologioihin, ja yksi painopisteistä on Microsoftin teknologiat, erityisesti Azure-palvelut ja Power Platform. Kehittäjätiimimme Budapestissä työskentelee mm. Microsoft Azure Logic Apps:in kanssa varmistaakseen asiakkaidemme tarpeisiin sopivien ratkaisujen sujuvan ja nopean kehittämisen. Microsoft Power Apps on toinen laajalti käytetty alue, jota käytämme myös matalan koodin kehittämiseen luoden sovelluksia, sekä sen monien mahdollisuuksien vuoksi. Power Platform ja Azure-pilvi yhdessä mahdollistavat älykkäiden sovellusten luomisen.

 

Esimerkkinä mainittakoon, että tiimimme kehitti päästölaskentasovelluksen pitkäaikaiselle asiakkaallemme Transmerille tukemaan heidän kunnianhimoista vastuullisuustyötään ja tavoitteitaan. Sovellus tehostaa päästötietojen keräämistä, ja mahdollistaa tulosten raportoinnin ja jakamisen digitaalisesti visualisoidussa muodossa. Tämä sovellus on saatavilla ilmaiseksi Microsoftin markkinapaikasta – tutustu tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Pelkästään viimeisen vuoden aikana data- ja analytiikkatiimimme on suorittanut yli 30 sertifiointia, parantaakseen taitojaan jatkuvasti. Olemme ylpeitä korkeasti sertifioidusta Isletter-tiimistämme, joka pyrkii palvelemaan asiakkaitamme paremmin aina ajan tasalla olevilla tiedoilla ja työkaluilla.

 

Jos haluat keskustella siitä, miten voimme tukea yritystäsi datalla ja analytiikalla, ota yhteyttä:

Tomi Maukonen
Myyntijohtaja, Isletter
tomi.maukonen@isletgroup.fi
+358 50 562 2952

 

 

#DataAnalytics #microsoft #sovelluskehitys #microsofthopeakumppani #kumppanuus #sovellusintegraatio #dataalusta #pilvialusta #prrojektinhallinta #portfoliohallinta

Like what you read? Share this!