SAP -kultakumppanina ja Suomen parhaana SAP -jälleenmyyntikumppanina Islet laajentaa entisestään ratkaisuportfoliotaan palvellakseen asiakkaita kattavammin. Hankintatoimen kokonaisvaltaisten transformaatioiden läpiviemiseksi, Islet toimittaa nyt myös SAP Concur-ratkaisuja: Concur Expense, Concur Invoice ja Concur Travel.

Islet tukee asiakkaiden matkojen ja kulujenhallintaa pilvipohjaisilla SAP-ratkaisuilla. SAP Concur yksinkertaistaa, standardisoi ja automatisoi matkojen ja kulujen hallinnan prosesseja, mahdollistaa taloustietojen reaaliaikaisen yhdistämisen sekä auttaa varmistamaan organisaatioiden matka- ja kulupolitiikkojen mukaiset operaatiot sekä lainmukaisuuden. Automatisoimalla matka- ja kuluprosessit yritykset operoivat tehokkaasti paikasta ja ajasta riippumatta, kaikissa olosuhteissa.

Tutustu täällä Isletin SAP Concur matkojen ja kulujenhallinnan palveluihin.

 

 

Olemme Isletillä tehneet pitkään hankintatoimen transformaatioita niin strategisesta kuin operatiivisestakin näkökulmasta. Organisaatioiden matkojen ja kulujen hallinta on luonnollinen laajennus tämän osa-alueen tarjoamaamme. SAP Concur yksinkertaistaa ja nopeuttaa matkojen- ja kulujenhallintaprosesseja, takaa säädöstenmukaisen toiminnan, sekä nostaa käyttäjätyytyväisyyttä. Kaiken kaikkiaan ratkaisu osana älykkäitä hankintatoimen operaatioita auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän liiketoimintatavoitteensa.

Mikko Korpi

Head of Procurement Solutions, Islet Group

Mikko Korpi
Hankintatoimen ratkaisuiden johtaja, Isletter
mikko.korpi@isletgroup.fi
+358 40 489 7248

 

 

 

#IsletGroup #SAP #SAPconcur #Concur #ConcurExpense #ConcurInvoice #ConcurTravel #partnership #SAPConcurPartner #CIP #VAR #kulujenhallinta #expensemanagement #matkojenhallinta #travelmanagement #Procurement #Travel #Expense #Transformation

Like what you read? Share this!