Islet ja suomalainen tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen erikoistunut ohjelmistoyritys Delfoi Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Kumppanuuden tavoitteena on edistyksellisten teknologioiden avulla tarjota asiakkaille mahdollisuus merkittävästi tehostaa tuotannon suunnittelua ja ohjausta. Käytännössä tämä tarkoittaa entistäkin monimutkaisempien tuotannon prosessien hallintaa sekä läpinäkyvyyden ja tuotannon aikataulujen täsmällisyyden merkittävää parantumista.

Islet on yksi Suomen johtavista SAP S/4HANA ja SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisuiden toimittajista, jolla on yli 20 vuoden kokemus tuotannollisista prosesseista ja niiden kehittämisestä. Delfoilla on yli 30 vuoden kokemus tuotannonsuunnittelusta ja simuloinnista erityisesti valmistavalle teollisuudelle. Yhteistyössä Islet ja Delfoi pyrkivät auttamaan asiakkaitaan eri toimialoilla parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla mm. tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia.

Delfoi ja Isletin kumppani, globaali toiminnanohjauksen markkinajohtaja SAP, ovat yhteistyön seurauksena rakentaneet valmiin integraation Delfoi Planner -hienokuormitus ja -suunnitteluohjelmiston sekä SAP:n kasvaville PK-sektorin yrityksille suunnatun SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisun välille. Integraatiot Delfoin ratkaisuun mahdollistavat maailmanluokan tuotannonsuunnittelutyökalujen myötä entistä monimutkaisempien ja monimuotoisempien tuotantojen hallinnan SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisun kautta. Integroitu ratkaisu tuo läpinäkyvyyttä kaikkiin tuotannon prosessin vaiheisiin. Tuotannon aikataulutus ja optimointi parantavat tuottavuutta ja helpottavat muutoshallintaa. Lopputulemana tämä näkyy esimerkiksi varastotasojen parempana optimointina tarkempien tarvepäivämäärien kautta ja siten parempana toimitusvarmuutena, ja kykynä ennakoida tuotannon tarpeita entistä paremmin.

”Lähes poikkeuksetta järjestelmämme integroidaan ERP-järjestelmän kylkeen vastaamaan tuotannonsuunnittelun ja -ohjauksen erityistarpeisiin. Olen todella iloinen sekä kumppanuudestamme Isletin kanssa, että SAP:n kanssa yhteistyössä kehittämästämme Delfoi Planner-SAP Business ByDesign –integraatiosta. Tämä mahdollistaa tuotannon läpimenoaikojen optimoinnin, tuottavuuden ja toimitusvarmuuden parantamisen, muutoshallinnan helpottamisen sekä läpinäkyvyyden lisäämisen aivan uudella tasolla ja aikaisempaa laajemmin myös PK-sektorin toimijoille.”, sanoo Delfoin toimitusjohtaja ja perustaja Raimo Puro.

Yhteistyömme ja rakentamamme integraatio mahdollistaa tuotannon läpimenoaikojen optimoinnin, tuottavuuden ja toimitusvarmuuden parantamisen, muutoshallinnan helpottamisen sekä läpinäkyvyyden lisäämisen aivan uudella tasolla ja aikaisempaa laajemmin myös PK-sektorin toimijoille.
Raimo Puro

Toimitusjohtaja, Delfoi Oy

Kaikkien SAP Business ByDesign -ratkaisun osa-alueiden lailla, sen tuotannon osa-alue on täysin integroitu järjestelmän muihin osa-alueisiin. Osa-alueissa on myös sisäänrakennetut raportointi- ja analytiikkaominaisuudet. Delfoi-laajennus ja siihen liittyvä valmis integraatio tuovat SAP Business ByDesign-asiakkaille mahdollisuuden syventää entisestään tuotannon kyvykkyyksiä. Vastaavasti nykyisille Delfoi-asiakkaille, jotka pohtivat toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa, on moderni SAP Business ByDesign varteenotettava vaihtoehto, jossa on jo valmiiksi rakennetut yhteydet Delfoihin. Valmiit rajapinnat tarkoittavat nopeampaa käyttöönottoa, mutta myös merkittävää kustannussäästöä käyttöönottoprojektin yhteydessä tehtävien integraatioiden toteutuksen osalta.

”Isletillä on pitkä tuotannon puolen osaaminen ja kokemus, ja kumppanuus Delfoin kanssa vahvistaa edelleen tarjontaamme tuotannollisten asiakkaidemme suuntaan. Yhteistyön myötä sujuvoitamme entisestään valmistavan teollisuuden asiakkaidemme tuotannon prosesseja ja pystymme tarjoamaan laajemman ratkaisukokonaisuuden heidän käyttöönsä. Valmiit rajapinnat ovat yhtä lailla uusien kuin vanhojenkin asiakkaidemme hyödynnettävissä. Pyrimme aina luomaan asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa, ja tässä on tuotannon puolen osalta oiva esimerkki siitä. On ollut ilo tehdä yhteistyötä Delfoin kanssa ja nähdä myös asiakkaidemme hyötyvän yhteistyön synnyttämistä synergiaeduista.” kommentoi Isletin liiketoimintatransformaatioiden liiketoimintajohtaja Jukka Penttinen.

Yhteistyön myötä sujuvoitamme entisestään valmistavan teollisuuden asiakkaidemme tuotannon prosesseja ja pystymme tarjoamaan laajemman ratkaisukokonaisuuden heidän käyttöönsä.
Jukka Penttinen

Liiketoimintajohtaja, liiketoimintatransformaatiot, Islet Group

—–

Delfoi on suomalainen, vuonna 1991 perustettu yritys, joka kehittää ohjelmisto- ja palvelukonseptiratkaisuja erityisesti tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen liittyvien prosessien tehostamiseksi.  Delfoi on Pohjoismaiden kokeneimpia tuotannon ja valmistuksen simuloinnin asiantuntijayrityksiä. Yrityksellä on pääkonttori Espoossa, minkä lisäksi sillä on toimistot myös Tampereella ja Seinäjoella. Jälleenmyyjiä ja kumppaneita Delfoilla on useita niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Aasiassakin.

Osana yhteistyötä Islet ja Delfoi järjestivät yhteisen webinaaritapahtuman 13.12.2021. Tapahtumassa SAP Arkkitehti ja liiketoimintajohtajamme Jukka Penttinen sekä Delfoi Oy:n toimitusjohtaja Raimo Puro keskustelivat valmistavan teollisuuden trendeistä, teknologian mahdollistamista tuotantoon liittyvistä kyvykkyyksistä sekä kertoivat, miten SAP Business ByDesign – ja Delfoi Planner -ratkaisut toimivat yhdessä. Lisäksi keskusteltiin tarkemmin esimerkiksi siitä, miten ratkaisukokonaisuus tuo konkreettisia hyötyjä asiakkaille. Lataa webinaarin nauhoite ja tutustu pk-yrityksen tuotannonohjauksen tehostamisen mahdollisuuksiin!

Delfoi Planner-tuotannonohjausratkaisusta voit lukea lisää Delfoin sivuilta.

Haluatko kuulla lisää SAP Business ByDesign -ratkaisusta? Tutustu ratkaisuun tarkemmin sivuiltamme tai ota yhteys suoraan saarellemme:

 

 

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

 

#IsletGroup #Delfoi #kumppanuus #SAPBusinessByDesign #integraatio #ERP #toiminnanohjaus #tuotanto #tuotannonohjaus #tuotannonsuunnittelu #hienokuormitus #PK-yritykset

Like what you read? Share this!