Kaipaatteko yrityksenne tuotannon prosesseihin ja suunnitteluun lisää läpinäkyvyyttä?

Haluatteko tehostaa tuotteidenne valmistus- ja toimitusprosesseja?

Tavoitteletteko ennustettavuutta ja parempaa täsmällisyyttä tuotantonne aikatauluihin ja toimitusvarmuuteenne?

 

Tervetuloa kasvuhakuisille tuotannollisille pk-yrityksille suunnattuun webinaaritapahtumaan 13. joulukuuta 2021 klo 13-14! Tapahtumassa SAP-arkkitehti ja Isletin liiketoimintajohtaja Jukka Penttinen sekä suomalaisen ohjelmistoyritys Delfoi Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Raimo Puro keskustelevat valmistavan teollisuuden uusimmista trendeistä, teknologian mahdollistamista tuotantoon liittyvistä kyvykkyyksistä sekä siitä, mitä SAP:n, Isletin ja Delfoin yhteistyö tarkoittaa käytännössä. Samalla tapahtumassa avataan, miten SAP:n ja Delfoin modernit ja edistyneet ratkaisut toimivat yhdessä ja miten ratkaisukokonaisuus tuo konkreettisia hyötyjä asiakkaille.

 

 

Lue myös artikkeli Isletin ja Delfoin yhteistyöstä

Isletillä on yli 20 vuoden kokemus tuotannollisista prosesseista ja niiden kehittämisestä. Delfoilla on yli 30 vuoden kokemus tuotantoprosessien suunnittelusta ja simuloinnista erityisesti valmistavalle teollisuudelle. Yhteistyössä Islet ja Delfoi pyrkivät auttamaan asiakkaitaan eri toimialoilla parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla tuotantoon liittyviä prosessejaan. 

 

#IsletGroup #Delfoi #kumppanuus #SAPBusinessByDesign #SAP #ERP #toiminnanohjaus #tuotanto #tuotannonohjaus #tuotannonsuunnittelu #hienokuormitus #PK-yritykset

Like what you read? Share this!