Talk & Show Suomi -virtuaalitapahtuma pidettiin 4. helmikuuta 2021. Alta voit katsoa asiakkaamme Siklan konsernijohtajan Janne Niemisen haastattelun tapahtumassa, sekä koko tapahtuman tallenteen. 

SAP kutsui asiakkaamme Siklan, sekä Carunan ja Heinon Tukun kertomaan konkreettisia esimerkkejä siitä, miten he hyödyntävät uusia SAP-teknologioita älykkäämpien yritysten rakentamiseksi sekä luodakseen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Asiakkaiden lisäksi studiossa olivat Pasafin, Islet Group ja Bilot, joiden näkökulmasta implementointikumppaneina kuultiin myös lisää.

SAP tarjoaa laajan kirjon erilaisia ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Kuuntele Talk & Show:ta ja ole mukana ymmärtämässä Carunan tavoitetta parhaan HR-ratkaisun, SAP SuccessFactorsin löytämiseksi, Heinon Tukun asiakkuudenhallintajärjestelmän (CRM) ja asiakaspalvelutyökalu SAP Sales Cloudin käyttöönottoa paremman asiakasnäkyvyyden luomiseksi, sekä Siklan matkaa vanhemmasta järjestelmästä kohti modernia toiminnanohjausratkaisua SAP Business ByDesignia, joka kasvaa yhdessä yrityksen mukana.

 

Like what you read? Share this!