Islet Group on ensimmäinen SAP-kumppani Suomessa, joka osallistuu SAP:in ”Fresh Faces” -ohjelmaan. Fresh Faces on suunniteltu motivoimaan nuoria kykyjä ja ammattilaisia ​​ uudelle uralle SAP-teknologian parissa, maailman johtavassa teknologiaekosysteemissä. Ohjelman tavoitteena on palkata 7000+ konsulttia tavoittamalla heidät eri kanavien kautta.

Oletpa sitten vastavalmistunut tai etsit urallesi uutta suuntaa, SAP-ekosysteemissä sinua odottavat monet mahdollisuudet. Paikka sopii sinulle, jos sinulta löytyy innostusta innovatiivisiin teknologioihin ja haluat tehdä maailmasta paremman teknologian avulla. Maailmanlaajuisesti yli 75% yritysten liiketoimintatransaktioista koskettavat SAP-järjestelmiä, joten SAP-teknologioilla on todellakin valtava potentiaali saada aikaan muutoksia. Missiomme Isletillä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä johtamaan liiketoimintaansa tehokkaammin, innovatiivisemmin ja kestävämmin SAP-teknologioiden avulla.

ERP-ratkaisujen globaalina markkinajohtajana SAP on aina ajan tasalla uusimmista teknologioista ja investoi vahvasti innovaatioihin, kuten pilvipohjaisiin ratkaisuihin, data-analytiikkaan ja tekoälyyn. Laajassa SAP-verkostossa sinulla on mahdollisuus työskennellä huippuosaajien ja -teknologian parissa.

SAP palkitsi Isletin “Vuoden SAP-kumppanina Suomessa” mm. siksi että olemme itsenäinen ja dynaaminen  uusien SAP-teknologioiden edelläkävijä. Isletillä työskentelemme useiden eri toimialojen yritysten kanssa. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, koska organisaatioilla on erityisiä tarpeita ERP-järjestelmilleen. Perheyrityksenä pystymme käsittelemään haasteita ketterästi, tiimimme on erittäin motivoitunut auttamaan asiakkaita ja tuemme toisiamme. Jotta tutustuisit meihin paremmin, tässä tarina Islettereistä:

Isletterit ovat aitoja ja konstailemattomia, työtä pelkäämättömiä. Saaren ankarissa olosuhteissa Isletter on tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Isletterin kädenpuristus on vahva, katsomme sinua uteliaana silmiin ja kutsumme sinut lämpimästi istumaan nuotiolle. Kun puhutaan tulevaisuudesta, Isletterit astelevat rannalle, hyppäävät helposti kiveltä toiselle, nostavat kiikarit silmilleen ja katsovat horisonttiin. Emme pelkää katsoa kauas, vaikka maailma muuttuisi. Islettereillä on pilke silmäkulmassa, heidät tunnetaan värikkäistä sadetakeista ja punaisista pipoista, jotka kuvastavat raikasta ja iloista luonnetta. Kerromme myös tarinoita luonnosta ja kuinka tärkeätä on elää vastuullisesti. Ratkaisumme ovat kestäviä.

Isletterit ovat arvokkain voimavaramme ja arvostamme uusia ideoita, joita uudet tulokkaat tuovat SAP-ekosysteemiin. SAP Fresh Faces etsii ihmisiä, joilla on intohimo muuttaa maailmaaparemmaksi, mikä on linjassa Isletin perusarvojen kanssa, sillä uskomme liiketoiminnan harjoittamiseen vastuullisesti ja etsimme toimintamme kautta aina mahdollisuuksia tehdä hyvää . Siksi myös työpaikkojen luominen uranvaihtajille ja nuorille kyvyille on erittäin lähellä sydäntämme.

Toivotamme sinut tervetulleeksi SAP-ekosysteemiin. Tarkastele avoimia paikkoja Isletillä tai lähetä meille avoin hakemus!

Täältä löydät tarinoita SAP:in ja sen yhteistyökumppaneiden tekemästä työstä, joka auttaa maailmaa toimimaan paremmin.

 

 

 

 

#SAP #SAPFreshFaces #Isletters #avoimettyöpaikat #SAPkumppanit #rekry #rekrytointi #vastavalmistuneet #uranvaihtajat

Like what you read? Share this!