Aloita urasi Isletillä

Aloita urasi Isletillä

MIKÄ ON ISLET?

Haluamme tehdä maailmasta paremman uusimman teknologian avulla.

Arvomme ovat tekoja. Katsomme vahvalta peruskalliolta horisonttiin ja ajattelemme innovatiivisesti sekä avarakatseisesti. Olemme aina olleet uraauurtava esikuva monimuotoiselle ajattelulle ja työskentelylle teknologiamaailmassa. Meille on tärkeää on elää vastuullisesti ja tehdä kestäviä ratkaisuja.

Annamme asiakkaillemme koordinaatit menestykseen ja olemme olemassa, jotta he pystyvät keskittymään olennaiseen.

Toimintamme on läpinäkyvää ja reilua.

Isletterit ovat aitoja ja konstailemattomia, työtä pelkäämättömiä. Olemme tottuneet vastaamaan haasteisiin ja selviytymään, vaikka aallot nousevat korkealle. Isletterin tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Oletko valmis tulemaan osaksi nopeasti kasvavaa yritystämme?

MITEN ISLETTERIT KUVAILEVAT TYÖTÄÄN ISLETILLÄ?

“Isletterit ovat rentoja, maanläheisiä ja fiksuja. Olemme yhtenäinen tiimi ja Isletillä on selkeä brändi. Työroolit ovat monipuolisia ja työilmapiiri joustava ja vauhdikas.”

KATJA HASHANI
Isletter

“Islet tarjoaa loistavan työympäristön ja erinomaisia etenemismahdollisuuksia. Isletillä pysyy ajantasalla asioista, vaikka olisi paljon asiakkaan luona hommissa. Työkaverit ovat mahtavia ja esimiehen kanssa on helppo puhua.”

HANNA MARJALA
Isletter

“Huiput työkaverit ja monipuolinen työ takaavat sen, että töihin on mukava tulla! ISLET:llä pääsee työskentelemään todella kiinnostavissa projekteissa ja töissä vallitsee aina rento yhdessä tekemisen meininki.”

KAROLIINA LUHANKA
Isletter

“Työ Isletillä on aina haastavaa, opin jatkuvasti uutta, mutta olemme valmiita mihin vain. Joskus meiltä odotetaan laadukasta työtä tiukalla aikataululla, mutta se on lopulta hyvin palkitsevaa. Tiimimme on loistava – täällä voit aina luottaa työkavereihin.”

SZILVIA PLÁNTEK
Isletter, SAP Developer

“Isletillä työskennellessä saa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Yrityksen brändi ja työtilat ovat raikkaat. Täällä työskentelemällä saa tuntea myös tekevänsä hyvää muille, sillä ISLET on mukana monessa hyväntekeväisyyskampanjassa. Myös työkaverit ovat mukavia ja johdon kanssa kommunikointi on helppoa.”

TOMMI MUURI
Isletter, SAP Specialist

“Yllätyn jatkuvasti siitä, miten paljon olen oppinut ja tehnyt aloitettuani työt Islet:llä. Jokainen päivä on raikkaan erilainen, koska työ on monipuolista ja kiinnostavaa. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri – ja paras tiimi!  “

HANNELE HAKALA
Isletter, SAP Specialist

Mitä tarjoamme?

  • Motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta
  • Teknologian aallonharjalla työskentelyä ja kiinnostavia projekteja, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä
  • Onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiiri
  • Miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen ja joustavat työajat

 

Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

SAP-RATKAISUT JA PROJEKTIMME

Haluatko vauhdikkaan startin teknologia-alalle? Janoatko raikasta tietoa ja ymmärrystä alasta?

Useat toimialat ja monikokoiset yritykset käyttävät SAP-ratkaisuja, ja autamme niitä mielellämme liiketoimintaongelmien ratkaisemisessa ja prosessien parantamisessa. Yhtenä maailman suurimmista ohjelmistoyrityksistä SAP sijoittaa uuteen tekniikkaan ja tarjoaa uusimmat innovatiiviset ratkaisut. Tässä on joitain alueita ja ratkaisuja, joiden kanssa työskentelemme.

Projektimme ovat haastavia ja olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme ketterästi yhdessä asiakkaiden ja suuren yhteistyökumppanuusverkoston kanssa. Vilkaise menestystarinoitamme.

Tällä hetkellä kiikaroimme:

Millaista on #Isletterlife