Ohjelmistoyhtiö SAP palkitsi Partner Kick-Off 2020 -tapahtumassaan Islet Group Oy:n Vuoden 2019 Parhaan Kumppanin tittelillä (SAP Partner of the Year 2019). Islet Group Oy on toiminnanohjaukseen keskittyvä teknologiayritys, jolla on yli 20-vuoden kokemus toiminnanohjauksesta ja -prosesseista.

 

”SAP:n tärkeimpiä prioriteetteja Suomessa vuonna 2019 olivat SAP ERP -asiakkaiden siirtyminen uuteen S/4HANAan sekä SAP Cloud -ratkaisuiden myynti olemassa oleville ja uusille asiakkaille. Olimmekin vaikuttuneita Islet Groupin aktiivisuudesta, dynaamisuudesta ja itsenäisyydestä näiden tavoitteiden ja toimitusten osalta,” sanoo SAP Finlandin kumppaniyhteistyöstä vastaava Arto Saarinen. ”Islet on uudistunut rajusti viime vuosina ja on ketterä toimija ekosysteemissämme. Yhtenä osoituksena tästä, Islet Group toteutti vuonna 2019 kaksi SAP-qualified partner-packaged solutions -tarjoomaa: Smart Production ja Smart Professional Services. Ne tarjoavat paketoituja pilvipohjaisia toiminnanohjausratkaisuja valmistavan teollisuuden pk-yrityksille sekä asiantuntijayrityksille. Näiden ratkaisuiden avulla yritykset voivat skaalata liiketoimintaansa ylöspäin”, jatkaa Saarinen.

”Olemme todella iloisia ja otettuja saadessamme Vuoden 2019 Paras Kumppani -kunnianosoituksen, kiitokset tästä kuuluvat koko tiimillemme. Isletin tavoitteet ovat uusissa teknologioissa ja pilvipalveluissa, kuten myös SAP:lla, joten yhteistyömme SAP:n kanssa on tiivistä ja syventynyt entisestään viime vuosien aikana. Toiminnanohjauksen ratkaisut uudistuvat kovaa vauhtia ja haluamme olla etulinjassa tässä muutoksessa”, kertoo Islet Groupin toimitusjohtaja Janina Luoto.

 

Pilvipohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien hyödyt:

Business ByDesign ja S/4HANA Cloud on suunniteltu palvelemaan kaikkia yrityksen ydintoimintoja pilvipalveluna: niin taloushallintoa, asiakashallintaa, henkilöstöhallintoa, projektinhallintaa, ostotoimintaa, tuotannon suunnittelua ja toteutusta kuin toimitusketjun hallintaakin. Ratkaisut kattavat myös lokalisoinnin ottaen huomioon verovaatimukset, kielet ja valuutat. Yritykset voivat kilpailla ja skaalata liiketoimintaansa ilman suuria kustannuksia tai kompleksisuutta. Yritykset voivat reagoida nopeasti ja ketterästi uusiin esiin tuleviin liiketoimintamahdollisuuksiin. Reaaliaikaisilla analyyseillä voi auttaa parantamaan katteita ja tehokkuutta.

Lue tiedote myös SAP:in uutishuoneesta.

 

Lisätietoja:

Janina Luoto
Toimitusjohtaja
Islet Group Oy
+358 40 574 1266
janina.luoto@isletgroup.fi

 

Arto Saarinen
Head of Channel
SAP
+358 40 706 4632
arto.saarinen@sap.com

 

Islet Group
Islet on kokemuksen karaisema, asiakkaiden rakastama, vahvalta peruskalliolta horisonttiin katsova ja vastuullisesti kasvava perheyritys. Ylläty Isletin kanssa, miten ketterästi saat SAP-ratkaisut käyttöösi. Islet on aina ollut uraauurtava esikuva monimuotoiselle ajattelulle ja työskentelylle teknologiamaailmassa. Islet huokuu uuden aikakauden energiaa ja antaa yrityksellesi koordinaatit menestykseen.

SAP

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yli 440 000 julkishallinnon ja yritysasiakasta voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

 

 

#SAPPartnerOfTheYear #Award #SAP #IsletGroup #yhteistyö #kumppanuus #SAPPartner #S4HANA #BusinessByDesign #ByD

Like what you read? Share this!