Käyttökokemus on paljon laajempi konsepti kuin pelkästään käyttöliittymä. Se on tärkeässä roolissa työelämässä, jotta työnteko on sujuvaa ja motivoivaa. Käyttökokemus vaikuttaa myös suoraan työntekijätyytyväisyyteen. Liiketoiminnan kannalta käyttökokemus voi olennaisesti tehostaa työtapoja sekä mahdollistaa prosessien optimoinnin mm. mobiilikyvykkyyksien ja ääniohjautuvuuden kautta. SAPin käyttökokemus nojautuu vahvasti Fiori-käyttökokemusratkaisuihin, jotka tekevät SAP-järjestelmien käytöstä tehokasta, intuitiivista ja helppoa.

Webinaarissamme kiikaroimme Fiori 3.0:n uusia ominaisuuksia, ja kerromme Fiori-kehityksen keskittämisestä SAP Cloud Platformiin ja sen hyödyistä. ISLET:n operatiivinen johtaja Heidi Sinisalo tarkastelee milloin Fiori on yritykselle oikea valinta, sekä kertoo Fiori-projekteista eri toimialoilta ja antaa vinkkejä kuinka Fiori-projektissa onnistutaan. Esittelemme webinaarissa myös uuden UX Lead:imme Antti Louhen, joka jakaa laajaa kokemustaan Fiori-projektien parissa. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

#SAP #Fiori #cloud #webinaari

Like what you read? Share this!