ALWAYS READY TO JUMP IN

Oli sää mikä tahansa, ISLET:n operatiivinen johtaja Heidi on aina valmis toimimaan. Heidi rakastaa ideointia ja uudistamista. Lisäksi hän innostuu asioista helposti innostaen muitakin positiivisella asenteellaan ja tekemisen meiningillä. Heidi on kokenut IT-alan osaaja – hän on opiskellut taloutta, tietojenkäsittelytiedettä sekä tietojohtamista ja työskennellyt yli 10 vuotta SAP-järjestelmien parissa logistiikan konsulttina, projektipäällikkönä, teknisen tiimin vetäjänä, esimiehenä sekä toimitusjohtajana. Kun taivas on tumma ja myrsky lähestyy, muut Isletterit voivat luottaa siihen, että Heidin vankka osaaminen ja hersyvä huumorintaju kantaa tiukimpienkin myrskyjen yli.

Heidiä kiinnostavat käyttökokemus ja liiketoiminnan tehostaminen uusilla teknologioilla. Vapaa-ajalla Heidin löytää keittiöstä kokkailemasta tai kalliolta kiipeilemästä. Lisäksi hän tykkää myös rauhoittua käsitöiden ja muun näpertämisen parissa.

OTA YHTEYTTÄ
HEIDI SINISALO
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

Like what you read? Share this!