Onko yrityksesi vahvassa kasvussa ja tuntuu etteivät Excelit ja tähänastiset järjestelmät enää riitä hallitsemaan liiketoimintaa? Haluatko parantaa asiakaspalveluasi, liiketoiminnan läpinäkyvyyttä tai henkilöstön käyttökokemusta? SAP Business ByDesign -ratkaisu on suunniteltu PK-sektorin organisaatioille, jotka tarvitsevat nykyaikaisen toiminnanohjauksen säilyttääkseen kilpailuetunsa digitalisoituvassa maailmassa. Vilkaistaan mistä on kysymys!

 

Business ByDesign on suunniteltu palvelemaan pilvipalveluna kaikkia PK-yrityksen ydintoimintoja: taloushallintoa, asiakashallintaa, henkilöstöhallintoa, projektinhallintaa, ostotoimintaa, tuotannon suunnittelua ja toteutusta, sekä toimitusketjun hallintaa. Se on helppokäyttöinen ja nopeasti käyttöönotettava pakettiratkaisu, joka tuo yhtenäisyyttä ja kustannustehokkuutta, ja kattaa myös lokalisoinnin ottaen huomioon verovaatimukset, kielet ja valuutat. Parhaiden käytänteiden mukaiset prosessit mahdollistavat ketterän käyttöönoton. Business ByDesign sopii erityisesti 20-800 hengen yrityksille, sitä käytetään useilla eri toimialoilla ja se on helposti konfiguroitavissa eri yritysten tarpeisiin.

 

Business ByDesign:in avulla yritykset ja niiden johto saavat arvokasta reaaliaikaista tietoa ja pystyvät näinollen tekemään parempia, tietoon perustuvia päätöksiä. Reaaliaikaiset analyysit auttavat myös parantamaan katteita ja tehokkuutta.

 

Ratkaisu mahdollistaa skaalautuvuuden. Yritykset voivat reagoida nopeasti ja ketterästi uusiin mahdollisuuksiin luomalla uudenlaisia palveluita tai laajentamalla liiketoimintaansa uusille markkinoille, myös ulkomaille.

 

SAP on markkinajohtaja toiminnanohjausratkaisuissa. Ratkaisu päivittyykin automaattisesti neljännesvuosittain, mikä mahdollistaa paitsi uudet ominaisuudet ja parannukset, myös takaa jatkuvan innovaation ja ratkaisun pitkän elinkaaren. Uuden sukupolven toiminnanohjausratkaisun avulla varmistetaan suunnitelmallinen ja ketterä liiketoiminta loppukäyttäjät ja mobiilisuus edellä. Katso videolta kuinka Business ByDesign:in mobiiliystävällisyys ja muokattavuus vastaavat muuttuviin työelämän ja johdon tarpeisiin.

 

Koska Business ByDesign on pilvipohjainen järjestelmä, tutustutaan myös sen turvallisuuskäytäntöihin ja luotettavuuteen.

 

Jo yli 12000 yritystä yli 30 eri toimialalta on valinnut Business ByDesign -ratkaisun. ISLET Group on paketoinut kattavan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton kahdelle toimialalle: ISLET SMART PRODUCTION valmistavan teollisuuden yrityksille sekä ISLET SMART PROFESSIONAL SERVICES projektiliiketoiminnalle ja asiantuntijaorganisaatioille. Keskustelemme mielellämme lisää siitä, miten Business ByDesign voisi sopia juueri teidän yritykselle!

 

Jos kiinnostuit aiheesta, ota yhteyttä:

Jukka Penttinen
Chief Business Officer, Isletter
+358 40 355 1973
jukka.penttinen@isletgroup.fi

 

 

#IsletGroup #SAP #CloudERP #toiminnanohjaus #pk-yritys #tiedollajohtaminen #BusinessByDesign 

 

Like what you read? Share this!