SAP ja ISLET Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Suomessa SAP Business ByDesign -ratkaisuiden toimittamisesta. Sopimuksen mukaan ISLET toimittaa asiakkaille SAP Business ByDesign -pilvipohjaista toiminnanohjausjärjestelmää osana meidän ratkaisutarjontaamme.

 

”Olemme jo 20 vuoden ajan toimittaneet SAP-toiminnanohjausratkaisuja asiakkaillemme. Pilvipohjaisen SAP Business ByDesignin myötä yhteistyömme SAP:n kanssa syvenee entisestään ja avaa ovet mielenkiintoisiin keskisuuriin yrityksiin, jotka haluavat tehostaa ja kasvattaa toimintaansa. Olemme myös paketoineet Business ByDesign -ratkaisun käyttöönoton asiantuntija- ja projektiliiketoimintaa tekeville yrityksille sekä valmistavalle teollisuudelle”, kertoo ISLET Groupin toimitusjohtaja Janina Luoto.

Business ByDesign on suunniteltu vahvasti kasvavalle PK-sektorille palvelemaan kaikkia yrityksen ydintoimintoja pilvipalveluna: niin taloushallintoa, asiakashallintaa, henkilöstöhallintoa, projektinhallintaa, ostotoimintaa, tuotannon suunnittelua ja toteutusta kuin toimitusketjun hallintaakin. Ratkaisu kattaa myös lokalisoinnin ottaen huomioon verovaatimukset, kielet ja valuutat. Pienet ja keskisuuret yritykset voivat kilpailla ja skaalata liiketoimintaansa ilman suuria kustannuksia tai kompleksisuutta. Yritykset voivat reagoida nopeasti ja ketterästi uusiin esiin tuleviin liiketoimintamahdollisuuksiin. Reaaliaikaisilla analyyseillä voi auttaa parantamaan katteita ja tehokkuutta.

”ISLET Group on vastuullisesti kasvava perheyritys, joka tuo asiakkaille kaivattua joustavuutta. ISLET Groupin asiakaskunta on poikkeuksellisen tyytyväinen. Uskonkin vahvasti, että Islet on toimintatavoiltaan juuri sopiva ja oikean kokoinen yritys Business ByDesign -pilviratkaisujen toimittamisessa”, alleviivaa SAP Finlandin kumppaniyhteistyöstä vastaava Arto Saarinen.

 

 

Lue lisää Business ByDesign -ratkaisusta PK-yrityksille.

 

 

Lisätietoja:

Janina Luoto
CEO, Isletter
Islet Group Oy
+358 40 574 1266
janina.luoto@isletgroup.fi

Arto Saarinen
Head of Channel
SAP
+358 40 706 4632
arto.saarinen@sap.com

 

#SAP #BusinessByDesign #ByD #IsletGroup #yhteistyö #kumppanuus

Like what you read? Share this!