KASVAVAT TEKNOLOGIAT

Ota ohjelmistorobotti käyttöösi nopeasti ja kustannustehokkaasti –- luo tehokkuutta automatisoimalla rutiinejasi ja suorittamalla enemmän tehtäväviä. Nopeuta prosessien läpimenoaikaa, kasvata laatua ja tarkkuutta, paranna asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä ja vähennä työvoimakustannuksia. Ohjelmistorobotti antaa tiimiläisillesi mahdollisuuden keskittyä tuottamaan lisäarvoa liiketoimintaasi ja minimoi inhimilliset virheet.

Rakenna datasta kilpailuetu ja tuo datakyvykkyydet osaksi liiketoimintasi arkea. Lisäämällä älykkyyttä prosesseihin virtaviivaistamme toimintojasi, ja saat mahdollisuuden sukeltaa aivan uusiin vesiin. Tekoäly mahdollistaa sellaisten uusien tuotteiden ja palveluiden tuomisen markkinoille, joita muuten olisi liian kallista tai aikaa vievää toteuttaa.

Tarjoamme sinulle veloituksetta puolen päivän työpajan, jossa asiantuntijamme perehtyy yrityksesi prosesseihin tunnistaen niiden pullonkaulat. Tämän jälkeen arvioidaan soveltuvimmat tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan ratkaisut yrityksesi toiminnan automaatioasteen nostamiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen.

OTA YHTEYTTÄ
Piia Hoffsten
+358 40 587 7303
piia.hoffsten@isletgroup.fi

LUE LISÄÄ

Sukella muihin PALVELUIHIN

IT-ala murroksessa

Isletin 20 v-juhlavuoden kunniaksi nostamme esiin historiamme merkittäviä teemoja ja miten nämä teemat näkyvät nykyisen sukupolven toiminnassa. Tässä tekstissä avaan toimialamme nopeatempoista ja monivaiheista matkaa nykyhetkeen, tekoälyn...