KASVAVAT TEKNOLOGIAT

Ota ohjelmistorobotti käyttöösi nopeasti ja kustannustehokkaasti – luo tehokkuutta automatisoimalla rutiinejasi ja suorittamalla enemmän tehtäväviä. Nopeuta prosessien läpimenoaikaa, kasvata laatua ja tarkkuutta, paranna asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä ja vähennä työvoimakustannuksia. Ohjelmistorobotti antaa tiimiläisillesi mahdollisuuden keskittyä tuottamaan lisäarvoa liiketoimintaasi ja minimoi inhimilliset virheet.

Rakenna datasta kilpailuetu ja tuo datakyvykkyydet osaksi liiketoimintasi arkea. Lisäämällä älykkyyttä prosesseihin virtaviivaistamme toimintojasi, ja saat mahdollisuuden sukeltaa aivan uusiin vesiin. Tekoäly mahdollistaa sellaisten uusien tuotteiden ja palveluiden tuomisen markkinoille, joita muuten olisi liian kallista tai aikaa vievää toteuttaa.

Tarjoamme sinulle veloituksetta puolen päivän työpajan, jossa asiantuntijamme perehtyy yrityksesi prosesseihin tunnistaen niiden pullonkaulat. Tämän jälkeen arvioidaan soveltuvimmat tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan ratkaisut yrityksesi toiminnan automaatioasteen nostamiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen.

OTA YHTEYTTÄ
Piia Hoffsten
COO, Isletter
piia.hoffsten@isletgroup.fi
+358 40 587 7303

LUE LISÄÄ

Sukella muihin PALVELUIHIN

Servica tehosti varastokeräilyään 25 prosenttia

Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Servica ovat olleet aktiivisia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjiä jo pitkään. Islet vastaa SAP-järjestelmän ylläpidosta ja pienkehityksestä. Kun Servican keskusvaraston toiminnalliset...

Servica tehosti tilausprosessia mobiilikäyttöliittymällä

Vuonna 2017 Servica otti käyttöön Isletin kanssa kehitetyn, mobiililaitteilla toimivan uuden käyttöliittymän tilausten tekoon. UI5-teknologialla toteutetussa uudistuksessa laiteriippumaton mobiilikäyttöliittymä korvasi aiemmin tilausten tekoon käytetyt järjestelmät ja...