Islet Group on julkaissut vuoden 2023 vastuullisuusraportin. Olemme jo useiden vuosien ajan tehneet paljon työtä eri vastuullisuustoimien parissa, ja tämä on ensimmäinen virallinen vastuullisuusraporttimme, joka kokoaa kaikki toimet yhteen. Julkaisemme vastuullisuusraportin tulevaisuudessa vuosittain.

Olemme aina olleet edelläkävijöitä monimuotoisessa ajattelussa ja työskentelyssä teknologiamaailmassa. Haluamme olla edelläkävijöitä myös ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä ja vastuullisessa liiketoiminnassa.

Janina Luoto

CEO, Islet Group

Vastuullisuus on yksi ydinarvoistamme. Vastuullisuusstrategiamme perustuu kolmeen pilariin: ihmiset, planeetta ja vastuullinen liiketoiminta. Olemme sitoutuneet toteuttamaan vastuullisia toimintatapoja ja vähentämään hiilijalanjälkeä, tavoitteenamme olla positiivinen esikuva ja taata parempi, vihreämpi tulevaisuus kaikille.

Isletin sitoutuminen vastuullisuuteen on osa liiketoimintaa, ympäristövaikutusten minimoinnista monimuotoisen ja inklusiivisen kulttuurin luomiseen. Eettiset liiketoimintakäytännöt ja sosiaalinen vastuu heijastavat perheyrityksemme arvoja. Haluamme jättää planeetan paremmassa tilassa tuleville sukupolville.

Arvostamme työntekijöitämme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme, jotka ovat tärkeinä sidosryhmiä vastuullisuusstrategiassamme. Keskitymme luomaan arvoa näille sidosryhmille pitkällä aikavälillä, samalla, kun suojelemme planeettaa. Isletin ydinarvot kuten monimuotoisuus, tasa-arvo, turvallisuus, hyvinvointi ja vaikuttava johtajuus, ovat tärkeitä liiketoiminnan kestävyydelle ja ratkaisevia arvokkaimmalle pääomallemme: ihmisille.

Hyödynnämme Isletillä uusinta teknologiaa vastuullisuustavoitteiden tukemisessa ja saavuttamisessa. Autamme myös asiakkaitamme ja muita sidosryhmiämme saavuttamaan omat vastuullisuustavoitteensa operoimalla vastuullisemmin ja tekemällä parempia, kestävämpiä päätöksiä faktapohjaisten  reaaliaikaisten tietojen perusteella. Toivotamme myös tervetulleeksi palautteen ja ehdotukset, kuinka voisimme parantaa vastuullisuuskäytäntöjämme entisestään.

Isletillä pyrimme tekemään maailmasta paremman paikan uusimpien teknologioiden avulla. Arvomme ovat tekoja ja ne näkyvät jokapäiväisissä päätöksissämme.

Eriika Hiltunen

Chief People Officer, Islet Group

Toivomme voivamme inspiroida muita teknologiayrityksiä sisällyttämään vastuullisuuden ydinliiketoimintastrategioihin. Jatkamalla innovointia ja pyrkimällä kestävään kasvuun, olemme luomassa vastuullisempaa ja inklusiivisempaa teknologia-alaa ja maailmaa.

Toivotamme mukaan tälle matkalle kanssamme muut organisaatiot, kumppanit ja asiakkaat. Yhdessä voimme hyödyntää teknologiaa merkittävän vaikutuksen aikaansaamiseksi tällä planeetalla. Käytetään teknologiaa hyvään: tehdään yhteistyötä, innovoidaan ja edistetään kestävää kehitystä paremman tulevaisuuden puolesta.

 

Lataa Isletin Vastuullisuusraportti 2023

 

 

 

#IsletGroup #Isletters #vastuullisuus #vastuullisuusraportti #raportointi #vastuullisuusstrategia

Like what you read? Share this!