Aiemmassa videossa käytiin läpi miten saadaan olemassa oleva tietovarasto vietyä pilveen ja aloitettua tämän päälle uuden kehittäminen.

Tietovaraston ja tiedonsiirtojen lisäksi kokonaiseen ratkaisuun kuuluu myös tiedon loppukäyttöön mallintaminen sekä raportointi. Nyt käymme läpi uusia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat myös näiden tuomisen keskitetysti Microsoftin Power BI- palveluun.

Microsoftin Power BI- palveluun on tullut uusia migrointimahdollisuuksia, joiden avulla voidaan palveluun migroida käytetyt raportointitietomallit (AAS) sekä raportit (SSRS). Lisäksi Microsoftin Power Platform tajoaa perinteisten menetelmien korvaavia tuotteita, jotka helpottavat data ja analytiikka- ympäristön kehittämistä ja hallintaa.

Lisää blogissa!

 

 

#IsletGroup #data #analytiikka #DataPlatform #Microsoft #tiedollajohtaminen #raportointi #tietovarastointi #pilvi

Like what you read? Share this!