Nykyään tietovarastointiratkaisut tukeutuvat isoksi osaksi pilven resursseihin. Isletillä iso osa uusista ratkaisuista toteutetaan Lakehouse- ratkaisuna joko Synapse Analyticsin tai Databricksin päälle. Toteutus määräytyy vaatimusten perusteella ja tietovarastointiratkaisuksi valitaan vaatimukset parhaiten täyttävää tekniikkaa.

Harvoissa tapauksissa pilvipalveluiden käyttö aloitetaan tuomalla osa vanhaa ratkaisua mukana. Näitä harvoja tapauksia on esimerkiksi sellaiset, joissa alkuperäinen ratkaisu on niin laaja tai tärkeä saada toiminta jatkumaan samanlaisena. Videolla käymme läpi tapoja, joilla pilvihyppy voidaan tehdä tuomalla mukana osa vanhaa ratkaisua.

 

Lisää blogissa!

 

 

#IsletGroup #data #analytiikka #DataPlatform #Microsoft #tiedollajohtaminen #raportointi #tietovarastointi #pilvi

Like what you read? Share this!