Islet Group toimii kouluttajana Microsoftin järjestämässä suositussa Power Apps -aiheisessa workshopissa 16.5.2023 klo 9-11. Ilmaisen koulutuksen vetää Islet Groupin Data ja analytiikka -liiketoimintajohtaja sekä johtava datakonsultti Janne Anttila, jolla on vuosien kokemus Microsoftin työkaluista ja niiden soveltamisesta data-analytiikassa.

Power Apps on osa Microsoftin Power Platform -tarjoamaa ja se tarjoaa mahdollisuuden innovoida ja kehittää monipuolisia low-code-sovelluksia liiketoiminnan erilaisiin tarpeisiin. Sen avulla voidaan kehittää ja parantaa prosesseja, sekä automatisoida työnkulkuja. Sovellukset voidaan yhdistää esimerkiksi taustalla oleviin tietokantoihin, tietovarastoihin, tiedostoihin ja järjestelmiin.

Power Appsia yleensä markkinoidaan erilaisten liiketoimintasovellusten toteuttamiseen, prosessien automatisointiin ja usein sen yhteydessä puhutaan Microsoftin Dynamics-tarjonnasta, sekä Dataversestä. Koska Power Apps usein nostetaan esille edellä mainituilla kulmilla, tässä työpajassa jaetaan tietoa mahdollisuuksista, jotka ovat jääneet pienemmälle huomiolle, mutta mahdollistavat todella hyödyllisiä ratkaisuja.

Työpaja sisältää useita demoja, konkreettisia esimerkkejä tehdyistä asiakasratkaisuista, sekä hyödyllisen tietopaketin yleisesti Power Platformista. Työpajan aikana pääset myös keskustelemaan Islet Groupin asiantuntijoiden kanssa.

 

Koulutukseen on rajattu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian!

 

 

 

 

Tutustu myös laajemmin Microsoftin tulevaan koulutustarjontaan Microsoftin koulutuskalenterin kautta.

Lue Jannen aiheeseen liittyvä blogikirjoitus: Power Apps -sovellusten monet mahdollisuudet data-analytiikassa

 

 

#IsletGroup #Microsoft #PowerPlatform #PowerApps #koulutus #data #analytiikka #koulutuskumppani #kumppanuus

Like what you read? Share this!