Ohjelmistoyhtiö SAP on valinnut Islet Group:n vuoden parhaaksi kumppaniksi Suomessa ”SAP Rising Star” -kategoriassa. Tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan juhliva Islet on toiminnanohjaukseen, dataan ja analytiikkaan sekä hankintatoimen transformaatioon keskittyvä perheyritys.  

Islet on tehnyt jälleen esimerkillistä työtä niin nykyisten kuin uusien asiakkaidensa kanssa, sekä jatkanut palveluportfolionsa laajentamista ja syventämistä loistavin tuloksin. Tarjoamme SAP:illa pilviratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen tueksi, ja tässä työssä Islet on meille sekä asiakkaille vankalla kokemuksellaan ja osaamisellaan erinomainen kumppani. Teemme Isletin kanssa laaja-alaista yhteistyötä projektien ja palveluiden toimittamiseen, myyntiin, tuotekehitykseen sekä myös vastuullisuuden eri teemoihin liittyen. SAP:n ja Isletin yhteistyö on tiivistä myös strategisella tasolla ja on ollut ilo seurata Isletin kykyä uusiutua.

Penjami Pietilä

Head of Channel, SAP Finland

Islet tarjoaa pilvipohjaisia toiminnanohjausratkaisuita kaikenkokoisille yrityksille, kartoittaen asiakkaan liiketoiminnan ja prosessien tarpeet ja ehdottaen heille sopivinta ratkaisuvaihtoehtoa SAP:in monipuolisesta tuoteperheestä. Islet on panostanut vahvasti myös pilvipohjaisiin alustoihin kuten SAP Business Technology Platform, tehden mm. useita integraatio-, automatisaatio- ja käyttäjäkokemusprojekteja asiakkaille.

Toiminnanohjauksen lisäksi Islet tarjoaa Data ja analytiikka -palveluita strategian luonnista määrittelyyn, suunnitteluun, teknologiavalintojen tueksi, sekä teknisen toteutuksen ja proaktiiviset ylläpitopalvelut. Hankintatoimen transformaation puolella Islet on laajentanut viime vuosina tarjoamaa SAP Ariban lisäksi kattamaan SAP Concur matkojen ja kulujenhallinnan.  

Olemme ylpeitä ja kiitollisia saadessamme Vuoden kumppani -palkinnon jo kolmatta kertaa peräkkäin. Jatkuva ja läheinen yhteistyömme SAP:in kanssa usealla eri tasolla on ollut ensiarvoisen tärkeää asiakkaillemme, kumppaneillemme sekä Islettereille ja haluamme panostaa tähän kumppanuuteen vahvasti myös jatkossa. Asiakkaille myös suuri kiitos luottamuksesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Jukka Penttinen

Liiketoimintajohtaja, Business Transformations, Islet Group

Tutustu Isletin palveluihin tarkemmin täällä.

 

 

Lisätietoja:

Jukka Penttinen
Liiketoimintajohtaja, Business Transformations
Islet Group Oy
+358 40 355 1973
jukka.penttinen@isletgroup.fi

Penjami Pietilä
Head of Channel
SAP Finland
+358 50 576 5723
penjami.pietila@sap.com

 

#ISLETGroup #SAP #PartnerOfTheYear #SAPPartnerOfTheYear #SAPGoldPartner #partnership #yhteistyö #kumppanuus #SAPvuodenkumppani #SAPRisingStar

 

Like what you read? Share this!