Islet Group on aloittanut yhteistyökumppanuuden lakehouse-yhtiö Databricksin kanssa tuodakseen liiketoiminnalle lisäarvoa yhdistämällä dataa ja tekoälyä. Databricksin Lakehouse-alustalle rakennettujen palveluiden avulla asiakkaamme voivat hallita kaikkia datan, analytiikan, tekoälyn ja koneoppimisen käyttötapauksiaan yhdellä alustalla.

Isletin data- ja analytiikkatiimillä on vuosien kokemus Lakehouse-arkkitehtuurista huippuluokan data-alustoja luomisessa asiakkaillemme. Olemme työskennelleet sekä “vanilla” Azure-pohjaisen Data Lakehouse:n, että Databricks Lakehouse Platform -alustan kanssa. Lakehouse-lähestymistapa on erinomainen valinta monille asiakkaille, ja se tuo kustannustehokkaan, joustavan ja tulevaisuudenkestävän alustan kaikille data engineering, analytiikan, BI:n, datatieteen ja koneoppimisen käyttötapauksille.

Databricks Lakehouse Platform yhdistää tietoaltaiden ja tietovarastojen parhaat elementit tarjotakseen tietovarastojen luotettavuuden, vahvan hallinnon ja suorituskyvyn yhdessä tietoaltaiden avoimuuden, joustavuuden ja koneoppimisen tuen avulla. Tämä yhtenäinen lähestymistapa yksinkertaistaa nykyaikaista tietopinoa poistamalla datasiiloja, jotka perinteisesti erottavat ja vaikeuttavat data engineeringiä, analytiikkaa, BI:tä, datatiedettä ja koneoppimista.

Olemme todella iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme Databricksin kanssa. Isletin data- ja analytiikkatiimillä on ollut hyviä kokemuksia Databricksin uusimmista innovaatioista asiakasprojekteissamme, joten kumppanuus oli meille luonnollinen askel. Uskomme, että Lakehouse-lähestymistapa, ja erityisesti Databricksin Lakehouse-alusta, on tulevaisuudenkestävä valinta asiakkaidemme data-alusta-arkkitehtuuriin. 

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data & analytiikka, Islet Group

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

 

 

 

#Databricks #data #analytics #datalake #dataplatform #yhteistyö #kumppanuus #datalakehouse #lakehouseplatform 

Like what you read? Share this!