Jenni Lonka on aloittanut 15.8.2022 Isletin uutena liiketoimintajohtajana hankintatoimen ratkaisujen ja älykkään kulujen hallinnan liiketoiminta-alueella.

Islet on lähivuosina investoinut vahvasti hankintatoimen liiketoiminta-alueeseen, ja markkinoiden edelläkävijänä auttanut lukuisia yrityksiä hankintatoimen digitalisaatiossa. Vahvaa kasvua tekevä Islet toteuttaa strategisen hankinnan, operatiivisen oston ja kulujen hallinnan transformaatioita asiakkailleen pääsääntöisesti SAP Ariba, SAP Concur ja SAP S/4HANA ratkaisujen kyvykkyyksien sekä data ja analytiikka ratkaisujen avulla.

Jenni Lonka on aiemmin työskennellyt monipuolisesti erilaisissa liiketoiminnan kehittämisen ja myynnin rooleissa mm. Partner Managerina, Account Directorina sekä Business Advisorina Pagerolla ja Baswarella. Jenni tuokin mukanaan Isletille yli 10 vuotta kokemusta hankintatoimen digitalisoimisesta sekä hankinnasta maksuun prosessien kehittämisestä.

Roolissaan Jenni tulee vastaamaan liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvusta hankintatoimen ratkaisujen parissa. Liiketoiminta-alue käsittää strategisen hankinnan, operatiiviset ostot, kulujen hallinnan sekä sopimusten elinkaarenhallinnan.

On todella hienoa päästä mukaan Isletin asiantuntijoiden joukkoon tekemään töitä laajan asiakaskunnan kanssa hankinnan kehittämisen eri osa-alueilla. Asiantuntijuus, vastuullisuus sekä asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä niin Isletille kuin itsellenikin ja odotan innolla että pääsen mukaan osaksi Isletin kasvutarinaa ja tähän loistavaan pipojengiin. 

Jenni Lonka

Liiketoimintajohtaja, hankintatoimen ratkaisut, Islet

Olemme innoissamme Jennin saapumisesta saarellemme! Jennin vahva ja laaja tausta hankintatoimen eri osa-alueilta tulee auttamaan asiakkaitamme digitalisoitumisessa. Jatkamme vakaasti Isletin vahvan kasvun uralla laajentaen palvelutarjoamaamme, syventäen osaamistamme ja kasvattaen asiantuntijatiimiämme – tukeaksemme asiakkaitamme yhä paremmin ja monipuolisemmin. 

Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet

Lue lisää hankintatoimen ratkaisuistamme.

 

Lisätietoja:

Janina Luoto
Toimitusjohtaja, Islet Group
040 5741 266
janina.luoto@isletgroup.fi

Jenni Lonka
Liiketoimintajohtaja, hankintatoimen ratkaisut, Islet Group
040 567 5037
jenni.lonka@isletgroup.fi

 

 

 

#hankintatoimi #procurement #sourcing #CBO #Ariba #Concur #nimitys #rekrytointi

Like what you read? Share this!