SAP ARIBA HANKINNAN KOKONAISRATKAISU

SAP Ariba mahdollistaa organisaatiollesi siirtymisen perinteisestä hankinnan ja toimitusketjun hallinnan kustannuskeskeisestä lähestymisestä strategiseen liiketoimintaprioriteetteihin keskittyvään toimintaan. SAP Ariba yhdistää tietovirrat koko hankinnan ketjussa, digitalisoi toimintojasi ja antaa läpinäkyvyyden jokaiseen prosessin vaiheeseen. Ratkaisun avulla yrityksesi luo parempia käyttökokemuksia, suoraviivaistaa ja automatisoi prosesseja ja tuottaa älykästä analytiikkaa, jolla pystyt ohjaamaan hankintoja haluttuun suuntaan. Ratkaisu mahdollistaa myös nopean reagoinnin muuttuviin liiketoimintaprioriteetteihin.

SAP Talous - Toiminnanohjaus talous - Ota yhteyttä Janina Luotoon

OTA YHTEYTTÄ
Mikko Korpi
Head of Procurement Solutions, Isletter
mikko.korpi@isletgroup.fi
+358 40 489 7248

Ostaminen

SAP Ariba -kokonaisratkaisun Ostamisen osa-alue auttaa neuvottelemaan parempia sopimuksia, tekemään säästöjä ja parantamaan kannattavuutta. Ratkaisun avulla saat paremman kontrollin kuluihisi ja riskeihisi koko ostamisen prosessissasi. Ostamisen osa-alue pitää sisällään:

 • Ostaminen (SAP Ariba Buying)
 • Ostaminen ja laskutus (SAP Ariba Buying & Invoicing)
 • Katalogit (SAP Ariba Catalog)
 • Laskujen hallinnan (SAP Ariba Invoice Management)

LUE LISÄÄ:

Toimitusketjun hallinta

Digitalisoi toimitusketjusi alusta loppuun digitaalisella hankinnan ratkaisulla, joka tukee suoria ostoja ja integroituu tuotekehityksestä ja -suunnittelusta tuotantoon ja toimitukseen. SAP Ariban toimitusketjun hallinnan osa-alue pitää sisällään seuraavia kyvykkyyksiä:

 • SAP Ariba strategisen hankinnan ratkaisun
 • SAP Ariba Toimitusketjun yhteistyö

 

Toimittajien hallinta

SAP Ariban toimittajien hallinnan osa-alueen avulla asiakkaat voivat ohjata hankintoja halutuille toimittajille ja pienentää riskejä jokaisessa hankintaprosessin vaiheessa, toimittajan perehdyttämisestä ja hyväksymisprosessista segmentointiin ja suorituksen hallintaan. Toimittajien hallinta pitää sisällään seuraavat osa-alueet:

 • SAP Ariba Toimittaja Riskien hallinta (SAP Ariba Supplier Risk)
 • SAP Ariba Toimittajatiedot ja Suorituksen hallinnan (SAP Ariba Supplier Information and Performance Management)
 • SAP Ariba Toimittajan elinkaarenhallinta ja suorituskyky (SAP Ariba Supplier Lifecycle and Performance)

 

Strateginen hankinta

SAP Ariban strategisen hankinnan osa-alueen avulla hallitset hankinnan, sopimuksien ja kulujenhallinnan prosesseja yhdessä paikassa – kaiken tyyppisille hankinnoillesi – suorille ja epäsuorille.  SAP:n strategisen hankinnan ratkaisut pitävät sisällään seuraavat osa-alueet:

 • SAP Ariba kulujen analyysi
 • SAP Ariba Hankinnat (SAP Ariba Sourcing)
 • SAP Ariba Sopimukset (SAP Ariba Contracts)
 • SAP Ariba Hankinnan yhteistyö (SAP Ariba Collaborative Sourcing)

 

Ariba Network – Digitaalinen yritysten välinen kauppapaikka

Ariba Network on maailman suurin B2B-kauppapaikka, jossa ostajat ja myyjät tekevät kauppaa, kasvattavat yhteistyötään ja löytävät uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Ostajat hallitsevat kauppapaikalla koko hankintaprosessiaan, kontrolloivat kulujaan, löytävät uusia tapoja tehdä säästöjä, ja rakentavat terveellisen, eettisesti toimivan toimitusketjun. Toimittajat puolestaan pystyvät tukemaan ostajia saavuttamaan heidän hankinnan tavoitteensa, samalla kun nostavat asiakastyytyväisyyttä, virtaviivaistavat myyntisykliään ja parantavat kassavirtaansa.

 

Ariban ketterä SNAP-toimitusmalli PK-sektorille

Islet toimittaa PK-sektorin yrityksille SNAP-käyttöönottoja. Ariba SNAP on SAP:n tuotteistama käyttöönottomenetelmä, jolla SAP Ariba hankinnanratkaisu otetaan käyttöön 12 viikon interaktiivisessa, ketteriin menetelmiin perustuvassa projektissa. SNAP-projektitoimitusmallin avulla tyypilliset aika- ja resurssihaasteet pystytään eliminoimaan käyttöönottoon liittyen ja ratkaisun hyödyt saadaan nopeasti käyttöön. Toimituksen laajuuteen kuuluu tyypillisesti hankinnat, ohjattu ostaminen, sopimukset ja toimittajien hallinta – kaikki mitä taktiseen hankintaan tarvitaan.

LUE LISÄÄ

Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.