The Ulkopolitist ja Microsoft järjestävät yhteistyössä stream-tapahtuman 3. maaliskuuta. Tilaisuudessa pohditaan teknologiayritysten valtaa, kyberympäristön uusia uhkia ja kestävän johtajuuden kasvavaa tarvetta.

Uuden ajan johtajuus -tapahtuma kutsuu katsojat 3. maaliskuuta 2022 klo 9-13:45 uudelleenmäärittelemään johtajuuden ja yritysten roolin ajassa, jossa uusille ajatuksille ja kansainväliset rajat ylittävälle yhteistyölle on suurempi aikapaine kuin koskaan aikaisemmin. Voit seurata vuoden oivaltavinta ulkopoliittista streamia suorana verkossa. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Islet Group:in toimitusjohtaja Janina Luoto on mukana tapahtumassa klo 9:45-10:30 asiantuntijapaneelissa: Teknologisen murroksen haasteet kestävälle johtajuudelle. Vieraana paneelissa ovat myös Milja Köpsi, Mimmit Koodaa -ohjelman vetäjä, sekä toimitusjohtaja Jasmin Assulin, DeiDei.

Suomeksi ja englanniksi toteutettavan ohjelman sisällöstä ja juonnoista vastaavat The Ulkopolitist -podcastista tutut Annastina Haapasaari, Tuomas Lähteenmäki ja Leonard Wilhelmus. Tilaisuuden sponsoroi Microsoft.

 

 

 

#theulkopolitist #streamtapahtuma #uudenajanjohtajuus

Like what you read? Share this!