Islet tekee yhteistyötä Nordcloudin kanssa näin varmistaen yrityksellesi parhaat kumppanit SAP:n viemiseksi Azureen. Yhteistyössä Nordcloudin ja Isletin kanssa saat alan johtavan osaamisen ja todistetusti parhaan asiakaskokemuksen näiltä SAP:n ja Microsoftin Vuoden Kumppaneilta.

 

Joskus perinteisen toimittajan kanssa SAP:ista voi tulla yrityksellesi este hitaiden prosessien, tarpeettomien kustannusten ja vanhojen toimintamallien takia. Jos suuntaat katseesi horisonttiin, SAP:n tulevaisuus on Azuressa eli pilvipohjainen.

Tule  tutustumaan meihin kumppaneina, jotka ovat valmiita auttamaan sinua navigoimaan matkallasi. Kerromme miksi Microsoft Azure on tehokas SAP-alusta ja kuinka pääset helposti alkuun kohti pilvialustaista S/4HANA:aa. Jaamme kokemuksiamme SAP on Azure -projekteista ja yritysten saavuttamista hyödyistä.

 

Puhujat:

Jani Eränen

Jani Eränen

Azure Lead, Nordcloud Finland

Tommi Luoto

Tommi Luoto

Teknologiajohtaja, Islet Group

Katso webinaaritallenne:

 

Like what you read? Share this!