Islet on mukana torstaina 9.12.2021 Wanhassa Satamassa järjestettävässä Business Data Forum tapahtumassa. Kyseessä on yksi vuoden suurimmista datan hyödyntämiseen ja tieto-ohjautuvuuteen keskittyneistä tapahtumista, joka on pullollaan mielenkiintoisia puhujia ja aiheita.

Datasta on tullut maailman arvokkain resurssi, jonka hyödyntäminen yritysten välisessä liiketoiminnassa on vasta alkamassa. Miten datasta tehdään helposti hyödynnettävää? Kuinka data muuttaa yrityksen strategiaa ja päätöksentekoa? Kuinka varmistetaan osaaminen eri tiimeissä sekä toimivan datakulttuurin yhteinen kieli?

Pikku Satamakadulla järjestetään isot tapahtumat – ole mukana kun 300+ päättäjää kohtaavat! BDF 2021 – Business Data Forum -tapahtuma kokoaa Suomen liiketoimintapäättäjät sekä julkisen sektorin johdon yhteen hakemaan ratkaisuja datan hyödyntämiseen. Tule paikan päälle tai osallistu etänä Live Streamin kautta.

Faktojen, ainutlaatuisten puheenvuorojen ja yllättävien kysymysten kautta syntyy oivalluttavat keskustelut tietoon pohjautuvasta päätöksenteosta, dataohjautuvasta liiketoiminnasta ja osaamisesta, tulevaisuuden teknologiatrendeistä sekä kulttuurinmuutoksesta.

Isletiltä paikan päällä on data- ja analytiikkaliiketoiminnan johtaja Janne Anttila, joten käykäähän vetämässä hihasta ja kyselemässä mitä uutta saarellemme kuuluu ja miten voisimme auttaa ohjaamaan teidätkin oikealle kurssille kohti tieto-ohjautuvuutta!

 

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

 

 

 

#Professio #BDF2021 #IsletGroup #Islet #Data-drivenBusiness #KnowledgeManagement #data #analytiikka #analytics

Like what you read? Share this!