#mimmitkoodaa This is not a Webinar -tapahtuma 23.4.2021 tuo koko päiväksi lavalle ohjelmistoalan huippunimiä, murtamaan alaan liittyviä myyttejä ja kertomaan uusista trendeistä ja virtauksista. Toimitusjohtajamme Janina Luoto nousee lavalle klo 15.20 puheenvuorollaan ’Vastuullisuus ja teknologia – a match made in heaven?’

Puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tuo yhteen ohjelmistoalan yrityksiä omille virtuaaliständeilleen. Isletin virtuaaliständillä sinulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa erilaisista ohjelmistoalan keskeisistä teemoista, kuten datasta ja analytiikasta, toiminnanohjausjärjestelmistä, sovelluskehityksestä sekä asiakaskeskeisestä suunnittelusta.

Tapahtuma tarjoaa erinomaiset puitteet syventää ymmärrystään alasta ja oppia uutta. Tule mukaan verkostoitumaan asiantuntijoiden ja muiden alasta kiinnostuneiden kanssa!

Katso Janinan puheenvuoro alla.

 

 

Sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen on osa Islet Groupin vastuullisen toiminnan tavoitteita. Islet ja SAP heittivät vastikään haasteen #mimmitkoodaa yhteisölle käyttöliittymäsuunnitteluun ja koodaukseen liittyen. Tutustu haasteeseen tästä.

 

— —

#mimmitkoodaa ohjelma ja sen naisille suunnatut tapahtumat ja workshopit ovat olemassa, jotta voisimme rohkaista yhä useampaa naista oppimaan uutta, ja jotta he ymmärtäisivät ohjelmistoalaa paremmin ja voisivat olla mukana varmistamassa kaikille tasa-arvoiset mahdollisuudet opiskella ja työskennellä haluamillaan toimialoilla.

 

 

#mimmitkoodaa #monimuotoisuus #tasaarvo #teknologiaala #haaste #ohjelmistokehitys #SAP #ISLETGroup #Isletters

Like what you read? Share this!