Ylpeänä voimme kertoa, että Islet Group:n toimitusjohtaja Janina Luoto on nimetty yhdeksi Nordic Women in Tech Awards (NWiTA) “Digital Leader of the Year” -kategorian finalisteista. NWiTA valitsee vuosittain naispuolisia roolimalleja kymmenessä kategoriassa perustuen naisten saavutuksiin ja monimuotoisuuden edistämiseen teknologia-alalla. Nämä naiset innostavat, kouluttavat ja tukevat muita naisia sekä luovat esimerkillään ja toiminnallaan turvallista ympäristöä, johon jokainen voi tuntea kuuluvansa omana itsenään.

On suuri kunnia tulla valituksi finalistiksi juuri ​​Nordic Women in Tech Awards:issa, joka edustaa tärkeitä ja merkityksellisiä asioita. Monimuotoisuus on saaremme peruskallio. Islet Group on kansainvälinen suomalainen perheyritys, joka pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan uusimpien teknologioiden avulla. Alusta alkaen olemme olleet monimuotoisen ajattelun ja työskentelyn edelläkävijöitä teknologiamaailmassa. Yrityksemme perusti yli 20 vuotta sitten nainen, mikä oli tuolloin epätavallista IT-alalla, ja siitä lähtien olemme aktiivisesti edistäneet tasa-arvoa ja yhtäläisiä mahdollisuuksia toimialallamme. Noin 50% Isletin työvoimasta ja johtoryhmästä on naisia. Arvostamme yhteistyötämme sellaisten tahojen kanssa kuin #mimmitkoodaa -liike, jonka tarkoituksena on innostaa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita naisia ​​aloittamaan koodaamisen oppiminen ja ohjaamaan urapolkuaan kohti alaa.

 

 

 

 

Islet Group:n johtamisen lisäksi Janina Luoto on myös Kestävän kehityksen työryhmän jäsen Suomen Perheyritysten Liitossa. Komitean tavoitteena on tukea suomalaisten perheyritysten matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Hän on myös Kasvuyrittäjien verkoston johtoryhmän jäsen ja Suomen Ohjelmisto- ja e-business ry:n hallituksen jäsen, joka edustaa yli 700:aa ohjelmistopohjaista yritystä Suomessa.

NwiTA:an ilmoitettiin tänä vuonna yli 200 ehdokasta ja jokaiseen kategoriaan valittiin viisi finalistia kaikista lahjakkaista ehdokkaista. Janina Luoto valittiin “Digital Leader of the Year” -kategoriaan digitaalisen innovaation saralla viimeisten 24 kuukauden aikana saavutettujen tulosten ansiosta. Islet Group on nelinkertaistanut kokonsa viimeisten neljän vuoden aikana ja muuttanut liiketoimintansa pilvijohtoiseksi. Olemme toimittaneet asiakkaillemme lukuisia innovatiivisia ratkaisuja ja olemme sitoutuneet jatkamaan tätä matkaa. SAP palkitsi Isletin ”Vuoden Paras Kumppani” -tunnustuksella.

Ehdokkaat on kutsuttu NWiTA -palkintotilaisuuteen 12.11. Yleisö voi äänestää People’s Choice Award -kategoriassa:

 

 

 Äänestä täällä

 

 

 

#IsletGroup #Isletters #IsletNews #nwitawards #nordicwomenintechawards #nordicwomenintechawards2020 #womenintech #mimmitkoodaa #softwarefromfinland #sustainabledevelopment #sustainability #Growth #Entrepreneurs

Like what you read? Share this!