Islet Group:sta tuli helmikuussa 2020 Microsoft:in “Silver Cloud Platform” -kumppani. Cloud Platform -kumppanuus on osoitus Islet Group:n vahvasta Microsoft Azure -osaamisesta ja pioneerityöstä SAP:n toiminnanohjausratkaisujen viemisessä Azureen.

 

Microsoftin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Isletillä on kokemusta ja tietotaitoa Microsoft-teknologioista ja erityisesti Azuresta, joka onkin usein varteenotettava vaihtoehto SAP S/4HANA -järjestelmien alustaksi. Suosittelemme jokaisen SAP ERP-asiakkaan arvioivan Azuren soveltuvuutta alustaksi siirryttäessä S/4HANA:an. Olen innoissani uudesta Silver -kumppanuudesta, joka mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön Microsoftin kanssa.
Tommi Luoto

CTO, omistaja, ISLET Group

Islet Group on viime vuosina tehnyt läheistä yhteistyötä Microsoft:n kanssa tarjotakseen asiakkailleen SAP S/4HANA:n alustapalveluita Microsoft Azuresta. ISLET:n projekti Transmeri Group:n kanssa onkin Euroopan tasolla ensimmäisten joukossa konvertoimassa S/4HANA:a Microsoft Azuren päälle. Lue lisää projektista.

Kumppanuuden myötä Islet:n yhteistyö Microsoftin kanssa syventyy entisestään ja Islet:n asiantuntijat pystyvät jatkossa hyödyntämään Silver-kumppanuuden tuomia työvälineitä ja tukipalveluita. Silver-kumppanitaso mahdollistaa sen, että Islet pystyy jatkossa tarjoamaan entistäkin monipuolisemmin pilvipalveluita kaikenkokoisille organisaatioille.

 

Ilmoittaudu webinaariin SAP on Azure kuulemaan lisää aiheesta!

 

Jos haluat keskustella lisää aiheesta, ota yhteyttä:

Tommi Luoto
Teknologiajohtaja, Isletter
tommi.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1261

 

 

 

#SAP #S4HANA #Microsoft #Azure #IsletGroup #kumppanuus #MicrosoftSilverCloudPlatform #SilverPartner #Partnership

Like what you read? Share this!