Olethan jo harkinnut julkista pilvipalvelua SAP-toiminnanohjausratkaisusi alustaksi? Skaalautuvuus, käytettävyys, kustannustehokkuus, käyttöönoton ja käytön joustavuus sekä erilaisten pilvipalvelumallien hyödyntäminen ovat myös SAP-ratkaisuiden keskiössä nyt ja tulevaisuudessa. Microsoftin Azure on hyvin varteenotettava julkipilvipohjainen alustavaihtoehto SAP S/4HANA -järjestelmille.

Tervetuloa Isletin webinaariin, jossa vierailijana on tällä kertaa Microsoft. Webinaarissa sukelletaan muun muassa SAP on Azure uusiin julkistuksiin ja toimintoihin, sekä kerrotaan Microsoftin ja SAP:n yhteistyöstä, joka helpottaa ja vauhdittaa SAP-järjestelmien siirtämistä Azure-pilveen. Annamme lisäksi käytännön esimerkkejä SAP on Azure -projekteista.

 

Puhujat:
Jukka Antikainen, Microsoft
Tommi Luoto, Islet

 

 

#Microsoft #SAP #Azure #SAPonAzure #cloud #webinaari #yhteistyö #kumppani

Like what you read? Share this!