Projektinhallinta on usean projektin kompastuskivi, mutta hyvin toteutettuna se varmistaa halutun lopputuloksen, sekä tuo jatkuvaa läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta projektin osapuolille sekä ohjausryhmälle. Webinaarissamme Isletin liiketoimintajohtaja Jukka Penttinen kertoo onnistuneen SAP-projektin kulmakivistä projektinhallinnan näkökulmasta.

Jukka on menestyksekkäästi työskennellyt SAP-projektien ja -hankkeiden parissa 17 vuoden ajan. Hän on ollut toteuttamassa 60 eri käyttöönottoa 15 eri maassa. Jukan vahvuus on erityyppisten projektinhallintametodien ja -mallien yhdistäminen tarpeen ja tilanteen mukaan. Webinaarissa hän tulee kertomaan mm. liiketoiminta- ja prosessilähtöisistä projektinvetomalleista sekä ketterien menetelmien käyttämisestä vesiputousmallisissa projekteissa.

Ilmoittaudu webinaariimme tästä linkistä.

#webinaari #IsletGroup #projektinhallinta #SAP #SAPsolutions

Like what you read? Share this!