Kriittisten toimintojen siirtäminen S/4HANA:an tulee tehdä hallitusti. Eväät muutoksen suunnitteluun sekä kokonaisymmärrys siitä, millä tavoin siirtymä kannattaa tehdä ja miten siihen tulee valmistautua voidaan saavuttaa hyväksi todetulla POC ”Proof of Concept” -lähestymistavalla. POC mahdollistaa S/4HANA:n koeponnistamisen omilla prosesseillasi ja datallasi. Lisäksi se antaa mahdollisuuden kokeilla julkista pilvialustaa kuten Microsoftin Azurea S/4HANA:n operoimiseen.

Tule kuuntelemaan webinaariimme Transmerin S/4HANA on Azure POC -projektin kokemuksia konsernin tietohallintojohtaja Kimmo Kohon ja liiketoimintajohtajamme Jukka Penttisen kertomana.

Ilmoittaudu mukaan webinaariimme tästä linkistä.

Kimmo Koho toimii Transmeri Groupin tietohallintojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Kimmolla on pitkä kansainvälinen tausta toiminnanohjauksesta ja ICT:stä. Ennen Transmeria hän toimi 15 vuotta Sulzerilla erilaisissa rooleissa Suomessa, Sveitsissä ja Pohjois-Amerikassa vastaten muun muassa globaaleista tiimeistä, muutoksen hallinnasta, ICT projekteista, alustoista ja infrasta.

Isletin liiketoimintajohtaja Jukka Penttinen on menestyksekkäästi työskennellyt SAP-projektien ja -hankkeiden parissa 18 vuoden ajan. Hän on ollut toteuttamassa 60 eri käyttöönottoa 15 eri maassa sekä omaa kokemusta S/4HANAn käyttöönotosta että S/4HANA esiselvityksistä.

Tommi Luoto on Isletin teknologiajohtaja, joka rakastui Azureen ensi silmäyksellä. Tommi on sertifioitunut SAP HANA ja Microsoft Azure konsultti, joka on tehnyt SAP:n teknistä konsultointia yli 10 vuoden ajan. Isletillä Tommi vastaa teknologiavisiosta ja strategisista kumppanuuksista.

 

#webinaari #Transmeri #IsletGroup #SAPS4HANA  #ProofOfConcept