Islet News – Myötätunto liiketoiminnassa. Otso haastatteli myötätuntopioneeri Miia Paakkasta. Mikä on CoPassion? Millaisen vastaanoton CoPassion on saanut? Mikä tekee myötätunnosta tärkeää?

 

Miia Paakkanen etsii tutkijana ja kouluttajana ’myötätuntoista mielentilaa’ (compassionate mindset) eli asennetta ja tapaa olla ja ja johtaa myötätunnon kautta. Miia on kauppatieteilijä, jota kiinnostaa myötätunnon, rakkauden ja ihmisten välisen yhteyden merkitys organisaatioissa, johtamisessa ja ryhmädynamiikassa. Miian asiantuntijuus nojaa positiiviseen psykologian ja positiivisen organisaatiotutkimuksen tieteenaloihin. Miian mielestä jokaisen kannattaa pohtia kysymystä ”Osaanko minä nähdä ihmisissä ja tiimeissä mahdollisuuden kukoistukseen?”

Miian kirjoittama ”tuloksellisuus ja inhimillisyys voivat kulkea käsi kädessä” blogi on julkaistu ISLET:n uutisissa. Kurkkaa blogi täältä!’

#compassion #softskills #emotioninbusiness #teamwork #CoPassion #IsletGroup

Like what you read? Share this!