Juhlavuotemme ensimmäinen blogisarjan postaus esittelee kahden vuosikymmenen historiaamme sekä juhlavuotemme tärkeimpiä teemoja.

Vuosi 2018 on meille ilon ja juhlan vuosi, sillä tänä vuonna perustamisestamme on tasan kaksikymmentä vuotta. Haluammekin juhlavuotemme aikana nostaa esiin aiheita, jotka ovat olleet kantavina teemoina 20-vuotisella matkallamme ja ilmiöitä liiketoimintaympäristössämme näinä vuosina. Myös Fakta-lehti huomioi juhlavuotemme ja voit tutustua lehden uusimmassa numerossa julkaistuun artikkeliin. Haluamme siis kiittää kaikkia tähänastiseen matkaamme osallistuneita ja toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan juhlavuoteemme!

Juhlahumussa on hyvä muistella kahdenkymmenen vuoden poikkeuksellista historiaamme ja sen aikana tapahtuneita asioita. ISLET on toiminut IT-alalla pioneerin roolissa monesta näkökulmasta katsottuna. Naisvetoinen perheyritys oli teknologia-alalla vuonna 1998 harvinaisuus – ja on sitä yhä edelleen.

Kahdenkymmenen vuoden aikana teknologia-alan murros on ollut järisyttävä. Tukitoimintona pidetystä IT-osastosta on siirrytty koko liiketoiminnan keskiöön nostetuksi kasvun mahdollistajaksi ja elinvoimaisen liiketoiminnan edellytykseksi. Olemme olleet ylpeinä mukana tässä murroksessa ja tukeneet asiakkaitamme digitalisaation matkalla – vuosituhannen vaihteen ATK-järjestelmien kulta-ajalta kohti 2020-luvun tuottavuusloikkaa.

Yksi suuri muutos on ollut yrityksessämme toteutettu sukupolvenvaihdos, jolloin siirryimme veljeni Tommi Luodon kanssa yrityksemme johtoon kolme vuotta sitten. Lue tarkemmin sukupolvenvaihdoksestamme Faktan artikkelista ja täältä.

Kestävä kasvu ja vastuullisuus ovat meille yksi toimintamme kulmakivi. Halusimmekin juhlavuotemme kunniaksi haastaa asiakkaamme ja kumppanimme mukaan tekemään hyvää. Osallistu siis mukaan Auta Itämerta -keräykseemme, jossa tavoitteenamme on kerätä juhlavuotemme aikana 10 000 euroa Itämeren suojeluun. Voit auttaa ja osallistua seuraavassa osoitteessa!

Tervetuloa lämpimästi siis mukaan juhlimaan kanssamme 20-vuotista historiaamme ja inspiroivaa tulevaisuuttamme.

#IsletGroup #Isletterlife #juhlavuosi #suuretmuutokset #Itämerensuojelu

Like what you read? Share this!