Microsoft CSP partner model

 

VASTUULLISUUSLIIKETOIMINNAN VETÄJÄ

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää Vastuullisuusliiketoiminnan vetäjää. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta vahvaa ymmärrystä vastuullisuuden periaatteista, vaatimuksista ja käytännöistä. Innostut vastuullisuusliiketoiminnan konsultoimisesta, kehittämisestä, kasvattamisesta ja myynnistä. Intohimo asiakkaiden auttamiseen heidän vastuullisuustavoitteidensa tunnistamisessa ja saavuttamisessa teknologian ja asiantuntijoiden avulla, sekä innovatiivinen lähestyminen kaupallistamiseen, asiakkuuksien hoitamiseen ja myyntiin ovat kulmakiviä roolissasi. Tartut rohkeasti haasteisiin ja olet tottunut neuvottelemaan tiukoissakin paikoissa. Hahmotat helposti ison kuvan, vaikka oletkin tarkka yksityiskohdissa. Ymmärrys toiminnanohjauksesta, hankinnasta tai data- ja analytiikkaratkaisuista auttavat onnistumaan työssäsi. Teknologia-ala kiinnostaa sinua ja näet, kuinka teknologian avulla pystymme muuttamaan maailmaa vastuullisuus edellä.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät organisointi- ja priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa, kehittää toimintatapoja ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi peruskallio. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työtehtävässäsi vastaat vastuullisuuspalveluiden ja konsultoinnin kehittämisestä ja myynnistä erikokoisille organisaatioille. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja sinulle on luontaista löytää niihin ratkaisut teknologian avulla. Luotsaat itsenäisesti, kädet savessa, vastuullisuuspalveluiden liiketoimintaamme, pidät huolta nykyisistä asiakkuuksistamme, luot uutta myyntiputkea, viet määrätietoisesti ja ajantasaisesti eteenpäin myyntimahdollisuuksia aina ensiaskelista sopimusneuvotteluihin ja toimitukseen asti. Isletillä pääset näyttämään kykysi liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Isletillä sinua odottavat motivoituneet kollegat, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. Pääset rakentamaan Isletin tulevaisuutta yhdessä tiimin kanssa. Tavoitteenamme on kasvaa vastuullisesti ja olla maailman paras työyhteisö. Annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta. 

  TARJOAMME

  • Matala organisaatiohierarkia sekä välitön ja lämmin työilmapiiri
  • Kattavat luontaisedut, kuten lounas-, virike- ja internet-etu sekä pyöräetu
  • Modernit työvälineet
  • Laaja työterveys ja terveysvakuutus
  • Auntie-mielenhyvinvointipalvelu
  • Reilusti tiimiaktiviteetteja ja yhteisiä urheilutapahtumia
  • Joustavat työajat ja mahdollisuus työskennellä mistä vain
  • Miellyttävä ja moderni työympäristö sekä reilu palkitseminen
  • Mahdollisuus työvaihtoon Budapestin toimistollamme

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Head of Sustainability Business” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi  ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

#HeadOfSustainability #Vastuullisuusliiketoiminta #vastuullisuus #ESG #sustainability #konsultointi #IsletGroup #toiminnanohjaus #hankinta #data #analytiikka #SAP #microsoft #rekrytointi #kehitys #Isletters #konsultointi

 

TUNNETKO PAIKASTA KIINNOSTUNEITA? JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA!

Eriika Hiltunen
Chief People Officer, Isletter
eriika.hiltunen@isletgroup.fi
+358 408 320 828