SAP-PALVELUVASTAAVA

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää SAP-palveluvastaavaa. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Jatkuvien palveluiden tiimimme on toimintamme ytimessä. Meille on kaikki kaikessa pitää hyvää huolta nykyisistä asiakkaistamme ja korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Kasvamme vahvasti ja siksi etsimmekin tähän tärkeään SAP-palveluvastaavan rooliin uusia Islettereitä.

Isletterinä toivomme sinulta intoa tehdä asiakaspalvelua, välittävää asennetta ja intohimoa SAP-teknologian oppimiselle. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta SAP-palveluvastaavan roolista, mutta arvostamme SAP-osaamista ja ymmärrystä liiketoimintaprosesseista. SAP-palveluvastaavana huolehdit 1-3 asiakkuudesta itsenäisesti ja vastaat asiakkaidesi asiakaskokemuksesta. Työ on asiantuntijapainoitteista ja edellyttää SAP-ymmärrystä, järjestelmällistä asioiden eteenpäin viemistä, selkeää kommunikointia ja tiimityöskentelytaitoja.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. SAP-asiantuntijana ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden Isletterien kanssa. Pääset työskentelemään teknologian aallonharjalla kiinnostavissa projekteissa, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “SAP-palveluvastaava” COO Heidi Sinisalolle: heidi.sinisalo@isletgroup.fi  ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 

#SAP #SAPasiantuntija #asiakaspalvelu #SAPTalous #SAPLogistiikka #SAPLogistics #SAPFinance #SAPYlläpito #SAPonAzure #S/4HANA #Fiori #applicationmanagementservices

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!