Ratkaisumyyjä 

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää ratkaisumyyjää. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta ratkaisumyyjän tehtävistä, intohimoa olla ajan tasalla uusimmista teknologioista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, sekä varmoja otteita keskustella yritysten liiketoimintatarpeista ja etsiä heille sopivia ratkaisuja. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelut ovat sinulle tuttuja prosesseja. Mikäli taas olet kokenut SAP asiantuntija tai ymmärrät toiminnanohjausjärjestelmiä ja haaveissasi on hypätä myyjän sadetakkiin, koulutamme ja luotsaamme sinut oikealle polulle.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä. Olet kiinnostunut pilvipohjaisista teknologioista ja haluat auttaa asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan sen avulla.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta alati kehittyvällä ja kasvavalla alalla. Ratkaisumyyjänä olet tunnistamassa uusia asiakkuuksia ja neuvottelemassa uusimmista teknologioista ja ratkaisuista heidän liiketoimintansa parantamiseksi. Kun horisontissa siintää uusia asiakkaita, olet valmiina auttamaan, tekemään tarjouksia ja neuvottelemaan sopimuksista muiden Isletterien tukemana. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, kattavat luontaisedut, reilu palkitseminen ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Solution Sales Specialist  – oma nimi” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja saarestamme voi kysyä Eriikalta: 040 832 0828

 

 

#SAP #S4HANA #BusinessByDesign #SAPAriba #Microsoft #Data #Analytics #Azure #Cloud #CloudTechnologies #SAPOnAzure #Recruiting #Sales #B2B

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!