TOIMINNANOHJAUS: TALOUS

Talous osana toiminnanohjausta – SAP Talous. Kaikki organisaatiosi toimijat tarvitsevat talousjärjestelmän tietoja: niin myynti, osto, logistiikka kuin tuotantokin. Ajantasaisen tiedon saanti muihin toimintoihin integroidusta talousjärjestelmästä takaa läpinäkyvyyden ja sujuvan päivittäisen toiminnan.

Hyödynnät uusimmat reaaliaikaiseen tietojenkäsittelyyn ja tekoälyyn pohjautuvat teknologiat, joiden avulla toimintasi on yhä suoraviivaisempaa, virheettömämpää ja automatisoidumpaa. Isletin teknologia-moottorina toimii SAP S/4HANA -teknologia, jonka saat käyttöösi joustavasti pilvipalveluna kuukausihinnalla tai halutessasi toteutamme ratkaisun omassa ympäristössäsi. Voit helposti laajentaa SAP S/4HANA -ratkaisua myös muille toiminnanohjauksen alueille.

Laadukkaalla jatkuvalla kehityksellä ja ylläpitopalvelulla varmistamme häiriöttömät päivittäiset toimintosi. Meillä SAP Talous -palvelustasi vastaa aina henkilökohtaisesti yksi Isletter ja nimetyt osaavat asiantuntijat, jotka tuntevat sinun yrityksesi prosessit ja sen toimintaympäristön. Kattavat ylläpitopalvelumme pitävät sisällään muun muassa järjestelmän valvonnan ja käyttäjien tuen, virhetilanteiden selvityksen, pienkehityksen ja integraatiot.

SAP Talous - Toiminnanohjaus talous - Ota yhteyttä Janina Luotoon

OTA YHTEYTTÄ
Heidi Sinisalo
COO, Isletter
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

LUE LISÄÄ
Ouneva Groupin tietojohtaminen seuraavalle tasolle Isletin tuella

Ouneva Groupin tietojohtaminen seuraavalle tasolle Isletin tuella

Ouneva Group on aloittanut Islet Groupin kanssa merkittävän yhteistyöprojektin tavoitteenaan uudistaa ja kehittää tietojohtamista, tietovarastointia, raportointia ja analytiikkaa. Yhteistyö alkoi datastrategia-konsultointi-toimeksiannolla, jossa Isletin...

Islet Talk: Sujuva kurssi kilpailutuksesta sopimusten hallintaan

Islet Talk: Sujuva kurssi kilpailutuksesta sopimusten hallintaan

Askelmerkit digitaalisesta kategoriajohtamisesta toimittajatiedon hyödyntämiseen hankinnoissa ja operatiivisessa ostamisessa. SAPin Mervi Saarikorpi kertoo SAP Ariba -ratkaisusta ja strategisesta hankinnasta.   #SAP #SAPAriba #strateginenhankinta...