KASVUJOHTAJA

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää Kasvujohtajaa. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

 

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta myynnistä ja sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Intohimo asiakkaiden auttamiseen teknologian ja asiantuntijoiden keinoin ja innovatiivinen lähestyminen kaupallistamiseen, markkinointiin ja myyntiin ovat kulmakiviä roolissasi. Tartut rohkeasti puhelimeen ja olet tottunut neuvottelemaan tiukoissakin paikoissa. Ymmärrys toiminnanohjauksesta ja projektien läpiviennistä auttaa onnistumaan työssäsi. Teknologia-ala kiinnostaa sinua ja näet kuinka teknologian avulla pystymme muuttamaan maailmaa.

 

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa kehittää toimintatapoja ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi peruskallio.

 

Isletillä sinua odottaa motivoituneet kollegat, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. Pääset rakentamaan Isletin tulevaisuutta. Tavoitteenamme on kasvaa vastuullisesti ja olla maailman paras työyhteisö. Annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Chief Growth Officer” COO Heidi Sinisalolle: heidi.sinisalo@isletgroup.fi  ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 

 

 

#Growth #ChiefGrowthOfficer #recruiting #ISLETGroup #Isletters #Sales #Marketing

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!