HEAD OF PROCUREMENT SOLUTIONS 

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää ”Head of Procurement Solutions” Isletteriä. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

 

Isletterinä toivomme sinulta vankkaa kokemusta hankinnan ja oston prosesseista ja hankintatoimen ratkaisuista. Intohimonasi on ottaa kokonaisvaltainen vastuu SAP Ariba hankintatoimen ratkaisuiden liiketoiminta-alueesta. Sinulla on kyvykkyys ottaa haltuun uusia pilvipohjaisia hankinnan ratkaisukokonaisuuksia, ja sinulla on kokemusta tai olet ollut mukana hankintatoimen teknologiaprojekteissa. Myynnillinen yhteistyö sisäisten tai ulkoisten asiakkaiden kanssa on sinulle luontevaa ja olet tottunut keskustelemaan hankintatoimen kehittämisestä.

Ymmärrys hankintatoimen tarpeista ja prosesseista sekä ko. alueen projektien läpiviennistä auttaa onnistumaan työssäsi. Sinulle on luonteenomaista tukea ja kasvattaa muita osaajia ympärilläsi. Teknologia-ala kiinnostaa sinua ja uskot, että teknologian avulla pystymme muuttamaan maailmaa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen pilviteknologioiden myynnistä ja/tai käyttöönotosta ja niiden parissa työskentelystä.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät organisointi- ja priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa, kehittää toimintatapoja ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi peruskallio. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito ovat perusedellytykset työtehtävässäsi.

Työtehtävässäsi vastaat pilvipohjaisen SAP Ariban hankinnan kokonaisratkaisun liiketoiminnan kehittämisestä ja myynnistä erikokoisille organisaatioille sekä SAP Ariba pilvipraktiikan ja -osaamisen kasvattamisesta saarellamme. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja sinulle on luontaista löytää niihin ratkaisut teknologian avulla. Luot itsenäisesti, kädet savessa, uutta liiketoimintaa, osaat priorisoida ja viet määrätietoisesti ja ajantasaisesti eteenpäin asioita. Pystyt erottamaan oleelliset asiat ja pääsemään yhteisymmärrykseen niistä asiakkaiden kanssa. Isletillä pääset näyttämään kykysi liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

 

Isletillä sinua odottavat motivoituneet kollegat, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. Pääset rakentamaan Isletin tulevaisuutta. Tavoitteenamme on kasvaa vastuullisesti ja olla maailman paras työyhteisö. Annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lisätietoja:
Jukka Penttinen
Liiketoimintajohtaja, business transformations
040-355 1973

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Head of Procurement Solutions” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 

 

#SAP # SAPAriba #Procurement #P2P #Cloud #Pilvi #hankintatoimi #IsletGroup #Isletters #Recruitment #rekry #rekrytointi

TUNNETKO PAIKASTA KIINNOSTUNEITA? JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA!