SAP S/4HANA Cloud Public Edition on markkinoiden johtava pilvipohjainen ERP, joka takaa toimialan parhaiden käytänteiden mukaiset prosessit ja jatkuvat innovaatiot. SAP S/4HANA Cloud Public Edition 2402 -julkaisun tärkeimmät kohokohdat ja innovaatiot keskittyvät seuraaviin alueisiin: älykkäät teknologiat, käyttäjäkokemus, integraatiot ja vastuullisuus. Tässä yhteenvetoa osasta  ominaisuuksista:

 

ÄLYKÄS ERP

SAP jatkaa vahvoja investointejaan älykkäisiin teknologioihin, kuten tekoälyyn (AI), koneoppimiseen (ML) ja robotiikan prosessiautomaatioon (RPA), jotta ERP-käyttäjät voivat tehdä älykkäämpiä päätöksiä, automatisoida toistuvia tehtäviä, ennakoida markkinatrendejä ja optimoida resurssien käyttöä.

Joule on SAP:n luonnollista kieltä generoiva tekoälyavustaja, joka on rakennettu suoraan SAP S/4HANA Cloud Public Editioniin. Se voi auttaa hankkimaan relevanttia tietoa, suorittamaan monimutkaisempia tai aikaa vieviä tehtäviä tai löytämään tarvittavat toiminnot SAP-järjestelmästä. Joule on saatavilla osana Early Adopter Care -ohjelmaa.

SAP S/4HANA roadmap, Joule

 

KÄYTTÄJÄKOKEMUS

Toinen SAP-innovaatioiden keskeinen alue on käyttäjäkokemus ja käyttäjämatka.  Käyttökokemusta tukevia uusia ominaisuuksia ovat:

 • SAP Collaboration Manager korvaa aiemman SAP CoPilotin chat-toiminnon,
 • SAP Fiori Launchpad auttaa yrityskäyttäjiä hallitsemaan, strukturoimaan ja järjestämään tehtäviään. Klassiset ryhmät olivat vanhentuneita, ja tiloja ja sivuja on kehitetty enemmän prosessiin perustuvan, roolipohjaisen lähestymistavan suuntaan.
 • Yleisesti saatavilla oleva (Generally Available) yhteistyöalusta mahdollistaa käyttäjille relevantin liiketoimintatiedon jakamisen kortteina Microsoft Teams -chatissa, jossa vastaanottajalla on mahdollisuus muokata tietoja suoraan SAP S/4HANA Cloudissa tai aloittaa Teams-puhelu suoraan SAP S/4HANA ratkaisusta.

Robotiikan mahdollistama prosessiautomaatio ja koneoppiminen tukevat myynnin ennustamista ja talousraportointia seuraavilla alueilla, samalla kun ne yksinkertaistavat ja nopeuttavat prosesseja ja vähentävät mahdollisten virheiden syntymistä:

 • Avustettu myyntitilauksen täyttäminen Intelligent Scenario Lifecycle Management (ISLM)sovelluksessa tarjoaa käyttäjille suosituksia historiallisen datan perusteella, joka on ratkaisevaa jatkokäsittelyä varten. Lisäksi ISLM App Intelligent Scenarios Management antaa käyttäjille mahdollisuuden kouluttaa mallia.
 • Automaattinen materiaalitarkastus asiakaspalautuksissa mahdollistaa yrityksille tarkastustulosten syöttämisen jopa ennen kuin tuote on palautettu.
 • Review Booklet Designer -työkalu asiakaskohtaisten raportointikokemusten luomiseen ja raportointisisällön mukautuvuuden parantamiseen.

INTEGRAATIOT

Joitakin keskeisiä kehityssuuntia SAP S/4HANA Cloud Public Edition 2402 -julkaisun prosessi-integraatioalueella ovat:

SAP S/4HANA roadmap

 • Uusi SAP Fiori -sovellus on saatavilla toimitusketjun hallintaan, jotta voidaan seurata tietyn sarjanumeron matkaa liittyvien liiketoimintadokumentaatioiden kautta. Tämä lisää varaston läpinäkyvyyttä ja parantaa datan yhdenmukaisuutta.
 • Enterprise Contract Management ja Icertis Contract Intelligence strategista hankintaa ja ostoja varten helpottaa osto-, myynti- ja sopimustehtäviä erityisesti hankinnasta sopimukseen -prosesseissa.
 • Integroitu riskienhallinta SAP Financial Compliance Managementissa varmistaa täyden yhteensopivuuden sisäisten ja ulkoisten lakien, määräysten ja politiikkojen kanssa.

VASTUULLISUUS JA ESG-PERIAATTEIDEN NOUDATTAMINEN

SAP S4/HANA Cloud Public Edition 2402 -julkaisu on parantanut SAP Sustainability Footprint Managementin integrointia muihin SAP-ratkaisuihin:

 • SAP EHS (Environment, Health & Safety) Environment Management suorien ja epäsuorien päästötietojen tuontiin yrityksen ja tuotteen hiilijalanjäljen laskemiseksi, varmistaen samalla lakisääteisten ja sääntelystandardien noudattamisen. Uusi lisätty ominaisuus on Emission Declaration Enhancement, päästöilmoituksen parantaminen.
 • SAP Sustainability Control Tower, jossa on kokonaisvaltainen ESG-raportointi ja -ohjaus, tarjoaa keskitetyn alustan kattavaan vastuullisuuden hallintaan.
 • SAP Sustainability Data Exchange toimittajakohtaisten tuotejalanjälkien tuontiin.
 • Integroitu taloussuunnittelu SAP Analytics Cloudin avulla ympäristöjalanjäljen hallitsemiseksi taloudellisten vastuullisuustavoitteiden ohella. Se mahdollistaa ympäristövastuullisten strategioiden luomisen tunnistaen samalla taloudelliset riskit ja kustannukset.

Innovaatiot ja kehitys SAP S/4HANA Cloud Public Edition 2402:ssa keskittyvät älykkääseen automaatioon, ennakoivaan analytiikkaan, toimialakohtaisiin tarpeisiin ja ne vastaavat eri toimialojen yritysten ainutlaatuisiin haasteisiin.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä:

Tom Sandell
Sales Director, ERP solutions, Isletter
tom.sandell@isletgroup.fi
+358 40 503 0355

 

 

#S4HANA #CloudERP #SAP #S4HANAPublicCloud #WhatsNew #ERP #NewRelease

 

Lue lisää:

Product release highlights SAP S/4HANA Cloud Public Edition – 2402 with Bert Schulze: What’s New in SAP S/4HANA Cloud Public Edition – 2402 Product Release Highlights (youtube.com)

Intelligent ERP Update – SAP S/4HANA Cloud Public Edition 2402 with Yannick Peter Schmitt: https://www.youtube.com/watch?v=HQGfkj7ck4U

Artificial Intelligence and Technologies in SAP S/4HANA Cloud Public Edition 2402 with Syed Talal Hussain: https://www.youtube.com/watch?v=TTWpbOZaXpU & Artificial Intelligence and Technologies in SAP S/… – SAP Community

Sustainability with SAP S/4HANA Cloud Public Edition 2402 with Syed Talal Hussain: Sustainability with SAP S/4HANA Cloud Public Editi… – SAP Community

Like what you read? Share this!