Ota käyttöön generatiivisten tekoälyratkaisujen täysi potentiaali

Islet Group on suunnitellut johdantotyöpajan, joka tarjoaa arvokasta tietoa nopeasti kehittyvästä generatiivisen tekoälyn maailmasta, Microsoftin tarjonnasta sekä markkinakatsauksen. Työpajaa suositellaan kaiken kokoisille organisaatioille, jotka haluavat tutustua generatiivisen tekoälyn mahdollisuuksiin ja potentiaaliin.

Päivän kestävässä työpajassa osallistujat saavat kattavan ymmärryksen generatiivisesta tekoälystä, mukaan lukien sen määritelmä, keskeiset kyvykkyydet ja nykyinen asema markkinoilla. Isletin asiantuntijat esittelevät Microsoftin tarjonnan generatiivisen tekoälyn alueella, kuten Copilot, Azure OpenAI Service, Azure AI Search, jne., sekä antavat neuvoja kuinka aloittaa matka generatiivisen tekoälyn parissa.

Työpajan jälkeen osallistujat pystyvät tunnistamaan käyttötapauksia omalle organisaatiolleen, ymmärtämään kustannukset ja määrittelemään konkreettiset seuraavat askeleet hyödyntääkseen tehokkaasti generatiivisia tekoälyratkaisuja.

Lataa esite:

 

Löydät ratkaisumme myös Microsoft AppSource -palvelusta.

 

#IsletGroup #Microsoft #Azure #data #analytics #dataconsulting #generativeai #openai #workshop #bestpractices

Ota yhteyttä:
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!