Tervetuloa aamiaisseminaariimme 27.3. klo 8:30-11. Liity mukaan innostavaan keskusteluun siitä, kuinka yritykset voivat vastata hankinta- ja toimitusketjujen kasvaviin vastuullisuusvaatimuksiin.

Vastuullisuus hankinnassa on nyt kriittinen teema, kun organisaatiot tarkastelevat toimitusketjujensa ympäristö-, sosiaali- ja talousvaikutuksia. Uusi lainsäädäntö ja asiakkaiden kasvavat ESG-vaatimukset muokkaavat hankintaorganisaatioiden tulevaisuutta, luoden mahdollisuuksia uudistumiseen.

ESG-data ja analytiikka ovat avainasemassa, kun CPO:t ja heidän tiiminsä tekevät päätöksiä, jotka täyttävät sekä lailliset velvoitteet että sidosryhmien vaatimukset. Tule kuulemaan inspiroivia vastuullisuustarinoita maailmalta ja saamaan erilaisia näkökulmia siitä, kuinka voimme käytännössä vastata vastuullisuuden haasteisiin.

Integroimalla vastuullisuuden hankintakäytäntöihin organisaatiot voivat edistää laajempia ympäristö- ja sosiaalisia tavoitteita, luoden samalla pitkäaikaista arvoa niin itselleen kuin asiakkaillensakin.

Ilmoittaudu mukaan ja liity joukkoomme luomaan arvoa kestävän strategian ja toiminnan avulla. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa vastuullisuus ja menestys kulkevat käsi kädessä!

Agenda:

08.30 Aamiainen
09.00 Tervetuloa
09.05

Tarinoita maailmalta ja erilaisia näkökulmia vastuullisuuteen – Tiina Antturi, Head of Sustainability, SAP Nordics and Baltics

Tiinalla on yhdistelmä kokemusta ICT- ja järjestömaailmasta. Hän on työskennellyt toimitusjohtajana World Visionille ja vieraillut pakolaisleireillä ja slummeissa ympäri maailmaa. Tämä antaa hänelle käytännön kokemusta teknologian ja liiketoiminnan yhdistämisestä, jotta maailma toimisi paremmin ja ihmisten elämänlaatu parantuisi.

9.30

Vastuullinen hankinta käytännössä – kuinka digitaaliset hankintaratkaisut tukevat vastuullisuuden agendaa – Mervi Saarikorpi, Senior Solution Advisor, Intelligent Spend and Business Management, SAP

Tarkastelemme vastuullisuutta ratkaisujen näkökulmasta ja erityisesti kuinka digitaaliset hankintaratkaisut spend-analytiikasta ostamiseen tukevat vastuullisuutta.

9.55 Kahvitauko ja verkostoitumista
10.30

Vastuullisuus organisaatiossasi – rakenteesta taitoihin ja KPI-hallintaan – Elizabeth Maffei, Value Advisory Director, SAP

Esityksessä lähestytään vastuullisuutta eri näkökulmista ja rooleista organisaatiossa, esitellen ja tarjoten mahdollisuus keskustella avainmittareista (KPI) vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseksi. Esitys pidetään englanniksi.

11:00 Tilaisuus päättyy

 

Puhujat:

Tiina Antturi on SAP:n Pohjoismaiden ja Baltian vastuullisuusjohtajaTiina on liikkunut urallaan sujuvasti kansainvälisten teknologiayritysten, kuten Micorosoftin ja Oraclen, ja järjestömaailman välillä. Hän keskittyy työssään pitkäjänteiseen kehitystyöhön ja organisaation laaja-alaisen osaamisen kehittämiseen.

 

 

Elizabeth Maffei has worked in SAP Value Advisory for 9 years, in the UK and since 2021 in the Nordics. Prior to working at SAP she worked as a procurement practitioner, in a number of roles including the 2012 Olympics, and best practice researcher including for Procurement Leaders. 

 

 

Mervi Saarikorpi (TkT) on hankinnan johtamisen asiantuntija, joka on työskennellyt SAP:illa hankintatoimen ratkaisujen parissa vuodesta 2019. Ennen SAP:ia Mervi työskenteli pitkään hankinnan tutkimuksen, koulutuksen ja opetuksen parissa Aalto-yliopistossa. Mervi on kiinnostunut erityisesti hankinnan johtamisen transformaatiosta, maturiteettimalleista ja suorituskyvyn mittaamisesta, kategoriajohtamisesta sekä digitaalisten ratkaisujen kehityksestä.

 

 

 

Lisätietoja:

Jenni Lonka

CBO Intelligent Spend Management, Isletter

jenni.lonka@isletgroup.fi

+358 40 567 5037

 

 

 

 

#IsletGroup #SAP #SAPAriba #vastuullisuus #ESG #seminaari #aamiainen #hankinta #supplychain

Like what you read? Share this!