Tom Sandell aloittaa Isletin myyntijohtajana toiminnanohjausliiketoiminnassa

Tom Sandell aloittaa Isletin myyntijohtajana toiminnanohjaus- liiketoiminnassa

Saarellamme aloittaa uusi myyntijohtaja – tervetuloa Tom Sandell! Myyntijohtajan nimitys tukee myös tulevaisuudessa Isletin pitkään jatkunutta vahvaa kasvua toiminnanohjausliiketoiminnassa. Tom tulee mukaan auttamaan Isletiä kasvamaan kohti 50 miljoonan liikevaihtoa vuoteen 2030 mennessä. Isletin ERP-liiketoiminnan liikevaihto on noin 10 miljoonaa tänä vuonna.

25-vuotista taivaltaan tänä vuonna juhlivan Isletin juuret ovat toiminnanohjauksessa, aivan kuten Tominkin. Tomi Sandell on toiminut ERP-myynninjohtotehtävissä vuosia, ja viime vuodet rakentanut RPA- ja AI-liiketoimintaa eri yrityksissä. Tom palaa siis takaisin juurilleen toiminnanohjaukseen, ammentaen kokemustaan RPA:sta ja AI:sta luonnollisesti myös uudessa roolissaan. Tomilla on laajaa osaamista älykkäästä automaatiosta ja tekoälystä, sekä niiden tuomien mahdollisuuksien integroimisesta toiminnanohjaukseen – hyödyttäen Isletin asiakkaita.

Olemme kasvaneet viime vuodet vahvasti sekä toiminnanohjauksessa, että data ja analytiikka ja hankintojen digitalisaatio liiketoiminnoissa. Olemme innoissamme Tom:n saapumisesta saarellemme – hän on loistava lisä tukemaan tulevaisuuden kasvuamme ja luomaan arvoa asiakkaillemme.

Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet Group

Toiminnanohjausratkaisujen myynnin lisäksi Tomilla on vankkaa kokemusta digitaalisista transformaatioista sekä niihin liittyvistä johtamisen palveluista. Hän on urallaan toiminut avainrooleissa merkittävien edelläkävijä- ja kasvuyhtiöiden palveluksessa. Tom tuo mukanaan saarellemme myös laajan kontaktiverkostonsa sekä laadukkaat asiakastoimitukset, joiden tuoma kokemus auttaa onnistumaan myös jatkossa.

Luotan tiimityöhön ja yhdessä tekemiseen, joten odotan innolla, että pääsen käärimään hihat yhdessä muiden Islettereiden kanssa. Uskon, että markkina on myötätuulessa ja me Isletillä voimme aidosti auttaa yrityksiä liiketoimintatransformaatioissa, jotka vahvistavat tulevaisuuden näkymiä. Islet on markkinassa vahva ja asiakaslähtöinen suomalainen kumppani.

Tom Sandell

Myyntijohtaja, Islet Group

Lue lisää toiminnanohjausratkaisuistamme.

 

Lisätietoja:

Janina Luoto
Toimitusjohtaja, Islet Group
040 5741 266
janina.luoto@isletgroup.fi

Tom Sandell
Myyntijohtaja, toiminnanohjausratkaisut, Islet Group
040 503 0355
tom.sandell@isletgroup.fi

 

 

#IsletGroup #IsletNews #myyntijohtaja #nimitys #salesdirector #rekrytointi #growth #sales #ERP #toiminnanohjaus #enterpriseresourceplanning

Like what you read? Share this!