Islet on mukana SAP Finug Syysseminaarissa, joka järjestetään Helsingin Katajanokalla Scandic Marina Congress Centerissä torstaina 2. marraskuuta 2023.

Vuoden suurin SAP Finug tapahtuma – SAP Finug Syysseminaari – järjestetään marraskuun alussa! Seminaarissa ajankohtaisia SAP-asiakastarinoita, SAP-tietoiskuja, Keynote-puheenvuoroja, kumppaninäyttely, iltaohjelmaa ja paljon muuta. Päivän ohjelmaan sisällytetään runsaasti verkostoitumisaikaa kahvien ja herkullisen ruoan muodossa. ERPsim SM-kilpailuista sekä viime vuoden Syysseminaarista tuttu energinen Luukas Raatikainen juontaa Syysseminaarin päälavaa. 

Toivotamme kaikki SAP-ekosysteemistä kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa ja kumppaninäyttelyä sekä verkostoitumaan kollegoiden kanssa!

 

 

#SAPFinug #syysseminaari 

Like what you read? Share this!