Tervetuloa aamiaisseminaariin 29.8. klo 9-11 kuulemaan riskienhallinnasta hankintaprosessissa!

Miten voit tehdä oikean valinnan epävarmuuksien keskellä ja hallita riskejä hankinnoissa niin että huomioit riskit ja mahdolliset muuttuvat tilanteet keskellä nykymaailman haasteita.  Millä keinoilla hallitsemme erilaisia riskejä hankintaprosessin eri vaiheissa. Katsommeko taaksepäin ja haemme opit sieltä, entä miltä näyttää tulevaisuudessa? Tule seuraksemme elokuiseen Helsinkiin aamupalan merkeissä kuulemaan riskienhallinnan asiantuntijan ajatuksia aiheeseen key note puheenvuorossa, sekä keskustelemaan asiantuntijapuheenvuorojen lomassa aiheesta.

Varaa kalenteristasi tiistai 29.8. ja ilmottaudu mukaan!

 

Agenda:

08.30 Aamiainen tarjolla
09.00 Tilaisuuden avaus
09.05 Keynote: Riskienhallinta ja turvallisuus,eri näkökulmista – miten nämä asiat nivoutuvat yhteen nykymaailman haasteiden keskellä ja ovat osa arkeamme
9.50 Minimoi käyttäjälähtöiset riskit matkalaskuprosessissa
10.25 Proaktiivinen ote hankintoihin – tehokas riskienhallinta SAP Ariban avulla
11.00 Tilaisuus päättyy

 

Puhujat:

Heljo Laukkala on riskienhallinnan ja turvallisuuden Senior Advisor, ja hän on ansioitunut riskienhallinnassa ja turvallisuudessa. Heljolle on myönnetty mm. Risk Manager of the Year -tunnustus vuonna 2016 hänen ollessaan Metson Riskienhallinnan johtajana. Keynote-puheenvuorossaan Heljo avaa pitkällä kokemuksella riskienhallintaa yrityksessä, sekä yleisen yritysturvallisuuden että työturvallisuuden näkökulmasta. Lisäksi Heljo tuo näkemystä nimenomaan asioista, jotka liittyvät meidän jokapäiväiseen arjen turvallisuuteen.

 

Maija Peiponen työskentelee Senior Solutions Consultant -roolissa SAP Concurilla ja hänellä on usean vuoden kokemus matka-ja kululaskuprosessin kehittämisestä. Ennen SAP:ia Maija työskenteli monissa eri taloushallinnon tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä. Maija on kiinnostunut mm. käyttäjäkokemuksen kehittämisestä, prosessien automatisoinnista sekä virtuaalisista maksutavoista.

 

Mervi Saarikorpi (TkT) on hankinnan johtamisen asiantuntija, joka on työskennellyt SAP:illa hankintatoimen ratkaisujen parissa vuodesta 2019. Ennen SAP:ia Mervi työskenteli pitkään hankinnan tutkimuksen, koulutuksen ja opetuksen parissa Aalto-yliopistossa. Mervi on kiinnostunut erityisesti hankinnan johtamisen transformaatiosta, maturiteettimalleista ja suorituskyvyn mittaamisesta, kategoriajohtamisesta sekä digitaalisten ratkaisujen kehityksestä.

 

 

 

Lisätietoja:

Jenni Lonka

CBO Intelligent Spend Management, Isletter

jenni.lonka@isletgroup.fi

+358 40 567 5037

 

 

 

 

#IsletGroup #SAP #SAPAriba #SAPConcur #riskienhalinta #seminaari #aamiainen

Like what you read? Share this!